Hur du väljer ett par Ray-Ban

Notebook Permalink
 
 
Om du vet hur du på bästa sätt ska välja ett par solglasögon från Ray-Ban som passar din stil, kommer det motivera dig att bära solglasögon året runt. Många förknippar solglasögon med sommaren eller solsemestern, men reflektionerna från solljus i snö är dubbelt så skadliga som solljuset på stranden. Se till att du har ett par solglasögon som fungerar under alla årets säsonger så att du på bästa sätt skyddar dina ögon.
 
Samtidigt som du bär ett par solglasögon för att skydda din syn på bästa sätt, vill du även ha ett par som är snygga och bekväma. De trendigaste solglasögonen just nu är Ray-Ban Aviator som finns i ett stort urval av glasfärger. Om du gillar att följa trender kan du satsa på glas i färgerna blått eller gult. Bruna eller gråa glas är klassiska och kommer alltid att vara inne. Brunfärgade glas är bäst för att förstärka färger och platt ljus. Gråfärgade glas är bäst för starkt ljus och för att bäst återskapa naturliga färger. Polariserande glas filtrerar bort starka reflexer i till exempel vatten eller snö.
 
När du har bestämt vilken glasfärg du gillar bäst är det enklare att välja ut bågar. Du bör tänka på att ha flera bågar i olika stilar så att du enkelt kan välja ett par som passar din outfit den dagen eller beroende på vilken typ av aktivitet du utför. Ray-Ban solglasögon i stilen Wayfarer eller Clubmaster är ständigt populära och klassiker som aldrig blir omoderna. De passar perfekt på stranden men även till de lite mer uppklädda evenemangen.
 
Att äga ett par snygga polariserande solglasögon med bågar som är trendiga, bekväma och med en glasfärg som får dina ögon att må bra, gör att du vill använda dina solglasögon året runt. Se till att de ligger i sitt fodral när du inte använder dem samt om du lägger dem i din väska, så att du undviker repiga glas. Rengör också glasen med en rengöringsvätska för optimal sikt. Om du tar hand om dina solglasögon ordentligt kommer du kunna bära dem under många år framöver.

♡♡♡
Vill du boka mig som fotograf?
Kontakta mig på: myfoto@live.se
♡♡♡
Postat av: Olivia

Fin blogg du har!
Själv har jag precis börjat blogga igen. Skriver texter om kärlek och annat fint. Kommentera gärna vad du tycker om dem och om du skulle vilja läsa om något annat!
Puss

2012-09-25 @ 15:23:46
URL: http://oliviawernberg.blogg.se

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:


Trackbacks