Facebook Gilla-knapp på bloggen

Blogg tips! Permalink

För att få en gilla knapp på bloggen gör du såhär:

1. Kopiera denna kod:
<script src="http://connect.facebook.net/sv_SE/all.js#xfbml=1"></script><fb:like href="din bloggadress här/${EntryPermaLink}" font="verdana"show_faces="false"></fb:like>

2. Byt ut där det står din bloggadress här till din blogg adress.
Till exempel:
<script src=”http://connect.facebook.net/sv_SE/all.js#xfbml=1″></script><fb:like href=”myvestlund.blogg.se/${EntryPermaLink}” font=”verdana” show_faces=”false”></fb:like>

3. Du ska klistra in en koden i kodmallen. Jag valde att lägga den långt ner i kodmallen.

Källa: http://www.designadinblogg.se/facebook-gilla-knapp-pa-blogg-se/





Vad vore livet utan er?!

Notebook Permalink



Fikade på gränden med mina änglar. Ni är verkligen det jag behöver. Nu orkar jag kämpa veckan ut... Ni vet redan att jag älskar er men jag kan säga det så många gånger om!

Vi försöker hålla vår vänskap vid liv fast vid lever helt olika liv nu. Men ingenting kan ta skilja oss åt. Varje gång vi ses så känns det som vi sågs igår även om det var flera veckor sedan vi såg varandra. Det är det viktigaste.


Veckans blogg

Tävlingar Permalink



Denna underbara tjej får länkas denna vecka: http://moalinns.blogg.se/


Kom igen, visa er!

Tävlingar Permalink



I don't get it,

Personligt! Permalink



... I did everything in the book.


Trappan är på plats!

Stugan Permalink

Bilder pappa skickat till mig från mobilen.

Har glömt att berätta att vår stuga är så gott som klar. Trappan är på plats och glasskivorna på loften har också kommit. Dock har jag inte varit där sen i somras så det ska bli riktigt spännande att besöka stället nästa gång.


Mer bilder på vår drömstuga hittar du HÄR!



TEASER inför hemligt projekt...

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink



Yey, nu visar jag en kul scen av ett litet projekt jag har med några vänner. Jag kanske inte skulle passa som skådespelare?

Men några riktigt bra scener fick vi. Linnea (regissören) är grym!


Light a candle

Notebook Permalink


Hej hopp!

Idag är det första advent. Jag vill säga en mening, men den är så jädra uttjatad så vi skippar den. Tänk vad tiden går så fort!

Vi hade avslutning för 2-3 åringarna idag på funkykidz. Så idag var det mycket folk som tittade på. Alltifrån föräldrar, mor och far föräldrar och syskon. Men mycket trevligt och jag kommer sakna kidsen! Får hoppas att de flesta vill vara med nästa termin igen. Nästa söndag är det show för de äldre barnen. Själv ska jag vara dj.


Gå med vår grupp på facebook HÄR!



IVH Västerås

♦ Foto - Övriga motiv Permalink

Emma skojar till det!


Lite foton från i fredags då jag plåtade ett handbollslag. Mer kommer, jag lovar!


Fotomässan & Bingo Rimér!

Nöjen & Resor ♥ Permalink


Detta sammanfattar hela min dag med Linnea. Ett minne för livet...


Mot Stockholm!

Notebook Permalink



Hejsan! ♥

Vi glömmer gårdagen och satsar istället på denna dag. Snart ska jag och en vän ta tåget till Stockholm för att besöka fotomässan. Ska bli så skojigt! Vi hörs  ikväll med en bildbomb kanske...

Ha en trevlig lördag♥♥♥


Äventyr i Alperna!

Nöjen & Resor ♥ Permalink



Nu avslöjar jag en sak jag ser fram emot väldigt väldigt mycket. Min familj bokade resa till Österrike för ett tag sedan. Vi flyger dit under sportlovet år 2011. Jag behöver träna rätt så hårt för att orka med denna skidsemester. Men klart som fan att det ska bli kul.


Jag kommer fota som en dåre. Inte nog med att jag kommer åka skidor som jag älskar utan jag ska få fota en så fantastisk natur. Vi kommer bo i Österrikes populäraste skidort Bad Gastein.

Bilder från Bad Gastein - Kommer både bli en fantastisk skidresa & fotoresa.


Blink

Notebook Permalink


Tjabba tjena hallå!


Nu har jag stoppat i mig mumsig mat. Ikväll/senare ska jag ut och springa i trappor. Så det är bara i med bra musik i öronen & reflexväst på.

Jäklar, det är faktiskt torsdag idag!! Som dagarna går! Men snart är det helg och det ser vi väl alla fram emot. Kvällen imorgon spenderas med en kamera i handen för att plåta en bra bild till ett arbete. Sen bär det iväg till Stockholm på lördagen för att gå på fotomässan med Linnea.

Passar på att slänga in två grejer jag stör mig på.

1. Folk som röker.
2. Människor som går mitt i vägen. & vet ni vad som förvånar mig mest? Att det är så mycket vuxna som är respektlösa.*suck* Att ungdomarna går mitt i cykelvägen förvånar mig inte det minsta. Men så irriterande...


Saker jag aldrig visat del 9

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink



Den här dagen var verkligen sjuk. Åh. Vi hade gått ut nian den dagen och kände en otrolig frihet! Allting var bra. Vi spelade in en massa roliga videos. Kanske trillar det in fler...


Vilma ♥

♦ Foto - Djur Permalink


Nu ikväll så har jag fotat en otroligt söt katt, Vilma. Det här är några av favoritbilderna jag tog på henne.

Urgullig eller hur?



Hola, babes!

Notebook Permalink

Hola, babes!

Ännu en skoldag har passerat. Nu hade jag tänkt kika igenom lite kommentarer och redigera ett klipp(om turen är på min sida idag så kanske ni får se det sen.) Hoppas ni mår bra. Senare ska jag iväg och fota en söt katt! ♥


Något jag har svårt att släppa

Personligt! Permalink


En grej jag alltid har på mig är mitt halsband. Det är en del av mig kan man säga. Ni som känner/ läst min blogg ett tag lär ha märkt det vid det här laget..

Halsbandet fick jag när jag föddes och har legat i en ask i väldigt många år innan jag började använda det. Nu har jag haft på mig det här halsbandet i sisådär 5 år... Då menar jag att jag STÄNDIGT har haft på mig det så länge. Ett undantag... När mamma och pappa gifte sig så hade jag dock inte det på. Det var fruktansvärt att ta av sig det. Utan det så känner jag mig naken.

Men varför är detta halsband så värdefullt för mig egentligen?
Jag känner mig trygg med det. Det ger mig all tur i världen. På berlocket står det lycka och det är en fyrklöver på. När jag fyllde 15 fick jag det andra berlocket (ett kinesiskt tecken för kärlek) också som är på halsbandet. Det fick jag av en tjej som är som min stora syster. Hon är mycket äldre än mig och kände att det var dags att lämna ifrån sig det till mig. Hon behövde det inte längre - vilket jag behövde. 

Jag vet att det snart är dags att ta av sig det men jag har lite svårt att släppa det. Jag har bestämt att jag ska ta av det när jag gått ut gymnasiet. Jag ska också skicka det vidare. Men till vem tänker jag inte säga. Men jag vet!
Kan säga att det är en liten flicka som är för liten för halsbandet nu. Men sen när hon blivit lite äldre. Då!


Grattis till

Tävlingar Permalink





Veckans blogg

Tävlingar Permalink



To-do-list

Notebook Permalink

Hej vänner! Nu är snart måndagen över & jag har så mycket att göra denna vecka. Jag hoppas resten av dagarna går i slowmotion så jag hinner med allt jag MÅSTE göra...

¤ Göra klart uppgifter till skolan.
¤ Fota katten Vilma.
¤ Träna på dans koregrafin. Har showen 5 dec. Åh det är ju snart!!!
¤ Fota en handbollsspelare.
¤ Skriva önskelista till julen.
¤ Besöka fotomässan i stockholm på lördag. Som jag har längtat!
¤ Work!

...& hinna med att leva och må bra såklart!



Bild från i lördags. Blev taggad på facebook. Göllig bild på mig och mina underbara flickor! ♥


Så animerar du i Photoshop

Fototricks Permalink

Resultatet blir som bilden ovan.

PS. I mitt fall hade jag tre bilder i animationen så jag fick lägga ihop tre bilder i en bild.

'
Jag hoppas ni förstår denna instruktion. Jag försökte göra den så lätt som möjligt att förstå sig på. Det var en utmaning att försöka förklara så ni förstår. Men hoppas något fastna!

För frågor, kontakta mig på: [email protected]



Hej lördag!

Notebook Permalink


Tjoho!

Nu är jag tillbaka i Västerås igen. Jag har haft det super trevligt med pojkvännen. Snart ska jag iväg med familjen och hälsa på vänner. Ska bli mycket trevligt!

Ha en fantastisk lördag! Njuuut av ledigheten ♥


SO TRUE

♦ Foto - Självporträtt Permalink



♦ Foto - Övriga motiv Permalink



För varje dag som går faller en pusselbit på plats.


Efter två veckors väntan...

Notebook Permalink

Imorgon. Då får jag se honom igen. Han som får mitt hjärta att slå.

Jag tar mitt pick och pack efter skolan och tar tåget till N. Som jag har saknat honom. Ändå ska jag bara tillbringa ett dygn med honom. Sen tar det väl några veckor innan vi ses igen. Visst, livet är hårt. Men utan honom vore jag ingenting.

OBS! Jag tar inte med mig dator eller kamera. Förvånade? Oroliga för dålig uppdatering?
Jag känner att jag behöver vara utanför bloggvärlden/internetvärlden överhuvudtaget en dag bara. För att samla inspiration för att både orka med bloggen & mig själv. (Den största anledningen är för att jag inte vill spilla någon tid som jag har med honom..)

Men för att inte svika mina underbara followers så ska jag tidsinställa några inlägg till imorgon. Kram ♥


Vit julgran!

Clothes and stuff Permalink


Här är lite bilder på julpynt och den vita granen jag designa förra året. Visst blev den snygg? Tänkte satsa på nån liknande färg på kulorna i år. Väldigt enkelt och stilrent helt enkelt! Vitt är hett.


i'm fine

Notebook Permalink


Hej på er!

Jag hoppas ni har haft en trevlig vecka. Imorgon är det äntligen fredag!!! Jag har en del roligheter för mig i helgen så jag längtar som en tok..

Den här veckan har jag mått dåligt. Inte bara i psykisk utan också fysiskt. Jag har sträckt tån. Fråga mig inte hur! Sen fick jag en stor blåsa under foten. Sen har mina blåsor på tungan precis försvunnit. Så jäkla skönt! Och nu har mitt ena ögonlock svullnat upp! Det känns som jag fått en fet smäll på ögat... Buhuuu. Denna vecka har varit en otursvecka för min del.


Tro på dig själv!

Personligt! Permalink

En sak som jag möter på dagligen är osäkerheten kring tjejers utseende. Varför varför varför är så många tjejer osäkra på sina kroppar?

Det är tragiskt att se en vacker tjej stå i spegeln och se missnöjd ut. Jag har varit med om det ett antal gånger...
Nu ska ni inte tro att jag aldrig tycker att jag är ful! För alla har vi våra "dåliga dagar". Men för det mesta så har jag accepterat att jag är jag och är nöjd med att jag är jag. För tänk om jag skulle vara någon annan? Det går ju inte!! Jag gillar att vara JAG!

Men tillbaka till det där med andras osäkerhet. Det spelar inte någon roll hur många gånger jag försöker intala att personen är fin! Det sitter i huvudet på sig själv. DU är den enda som kan ändra din syn på dig själv.

Jag tycker vi tjejer borde "vakna" och titta oss i spegeln och säga:
- Jag är fin precis som jag är. Alltså skit snygg! ;)



Staden har frusit till is.

♦ Foto - Natur Permalink



Wonderful Comments

Personligt! Permalink




Här är några få absolut bästa kommentarer jag fått. Ibland när jag är deppig och läser era underbara kommentarer så skiner jag som en sol igen.

Ni stärker mig, tusen tack!


Ung & Bortskämd

Musik & Film Permalink



Ett program som nyligen startat igång på svt är Ung & bortskämd som handlar om ett gäng extremt bortskämda ungdomar som bor tillsammans och måste klara sig själva. De som tar minst ansvar röstas ut - av föräldrarna.

Jag tycker det är super kul att se hur vissa av ungdomar beter sig. Herregud, jag visste inte att det fanns så patetiska ungdomar i Sverige. Men en sak jag blir glad över är att en del av dessa tjejer och killar börjar ta ansvar vilket är stora framsteg för dem.

Har du missat alla avsnitt - SE AVSNITTEN HÄR!



Här har vi...

Tävlingar Permalink



Checka in en otroligt grym fotograf! - http://cloudy.webblogg.se/


VÄLJS UT IMORGON

Tävlingar Permalink

ANMÄL DIG ENKELT GENOM EN KOMMENTAR - "JAG ÄR MED"



bloglovin



Saker jag aldrig visat del 8

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink



Jag var på ett vattenskidläger i somras. Har inte visat ett enda klipp därifrån. Jag borde skämmas! Här kommer ett!

Ps. Jag tog en liten kaffe pause hihi.


Så firar man Farsdag

Nöjen & Resor ♥ Permalink



Pappas farsdagspresent...


Pappas flicka!


Hela familjen samlad på restaurangen.


Min underbara pappa & jag.


Den super goda maten åt vi på Real.



Ut och äta

Notebook Permalink



Idag är det ju farsdag så vi har bokat bord för att fira pappsen och äta gott. På bilderna ovan ser ni dagens look.

Kram ♥


Lite pics

♦ Foto - Natur Permalink



A Wish

♦ Foto - Natur Permalink



Foton på mig

Notebook Permalink



Lite olika roliga bilder från mitt fotoalbum i mobilen. Tänkte dela med mig av några haha...

På en bild är jag utklädd till prinsessa - Halloween <-- Klicka för att se mer bilder

Annars är det helt vanliga bilder som när man är och shoppar med pojkvän & bror, testar klänning till mammas och pappas bröllop, dansar balett till en dansuppgift och en annan då man är allmänt ego.


Skön låt= Teenage Crime - Adrian Lux


BUUUU

Notebook Permalink



Tjena!

Idag sov jag lääääänge. Super skönt. Bara för att lördagar är min enda dag med sovmorgon så måste ju man passa på! Inte sant?

Jag har varit skådespelare idag också. Vännerna och jag håller på med en film. Tyvärr kan jag inte säga mer än så. Men kul var det i alla fall!

PUSS ♥


Videoinlägg postat!

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink



Hejsan! Idag postar jag ett videoinlägg. Känner mer för att snacka än att skriva hihi!

Ha en fantastisk fredag och ni... fortsätt kommentera. Ni är underbara!


mami and me

♦ Foto - Människor Permalink



Jag kom inte in!

Frågor och svar Permalink



Carolina: (Kommenterat i detta inlägg!)
Hej my, jag har 2 frågor . 
1. var det svårt att komma in på JB? 
2 vart i västerås är denna bild tagen? 
Kram

Hejsan Carolina!

1.
Det var stor konkurrens för att komma in på John Bauer. När brevet kom med beskedet så rasa hela mitt liv. Jag kom inte in. It-media programmet var det enda jag ville. Jag lever för fotografier. Trots att jag var första reserv så var jag otroligt ledsen och besviken.

I två veckor mådde jag piss. Men jag försökte le och njuta av det underbara lovet. Men tanken fanns alltid i bakhuvudet "Vad ska jag göra nu? Det är ju där jag vill gå! Jag vill INGET annat!". Två veckor efter beskedet om att jag inte blev antagen så kom ett brev som förändra situationen helt. - Jag blev antagen!

2.
Bilderna är tagna vid svartån. För mer beskrivning kolla denna video!

Fotograferingen är verkligen stor en del av mitt liv.



Framför kameran

♦ Foto - Självporträtt Permalink




Look in the mirror and fix yourself up. Wash away those tears. Be strong, suck it up. No one else can know. Paint on a smile and walk away. You're okay, you should be, that's what they all see.



Filmtips:

Musik & Film Permalink

Nu när det är mörkt och trist ute så är det perfekt att krypa ner under en varm filt, dricka varm choklad och titta på filmer. Därför har jag valt ut några av mina favoriter att tipsa er om!

• The Last Song (drama och romantik)
• Paranormal Entity (skräckfilm, tusen gånger läskigare än paranormal activity)
• My Sister's Keeper (drama)
• The Last Kiss (komedi, drama och romantik)
• 2012 (action, drama och äventyr)
• Grown Ups (komedi)




Jag vill se:



PS! Klicka på de två sista bilderna för att se trailers.





♦ i miss the days

♦ Foto - Människor Permalink

Foto: Min vackra mamma & en sötnos.



Snön har anlänt till Västerås!

♦ Foto - Natur Permalink


Efter att jag knäppt några kort genom fönstret så beslöt jag mig för att gå ut i stormen. Usch vilket väder!
Hoppas er tisdag ännu så länge varit toppen ♥

Vi hörs.


Veckans blogg är...

Tävlingar Permalink



http://felliciiaa.blogg.se/, grattis! Klicka er in på hennes blogg.
Så fina bilder alltså!


Gratis länk

Tävlingar Permalink



För att delta i veckans blogg meddela i en kommentar - "Jag är med"

UPDATE: TÄVLING AVSLUTAD!



Locka håret med plattång

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink




Resultatet i denna video:


Det var så länge sen jag postade ett videoinlägg så därför tänkte jag det passade bra med ett litet frisyrtips. Dock är videorna nån månad gamla. Puss ♥


Se fler videos HÄR




Inspiration för vinterporträtt

Notebook Permalink



Nu längtar jag efter snön! Har en jätte rolig plåtning framför mig när snön fallit ner här i Västerås. Jag ska fota två av mina närmaste vänner och det kommer nog bli läckert. Inspiration av bilden ovan.



Truths

Personligt! Permalink


1. Jag är så förälskad man kan vara.
2. Jag vill jobba som fotograf i framtiden. Jag har bara svårt att erkänna det. Särkilt för mig själv…
3. Sorgligt nog sjunger jag knappt längre. Måste skärpa mig!
4. Jag har lätt att se saker svart eller vitt.
5. Jag älskar att glädja andra människor.
6. Alla bär på något  som man ångrar. Till och med jag.
7. Jag gråter alldeles för ofta. Förr trodde jag att det var fel på mina tårkanaler.
8. Jag har en tendens att stressa upp mig och förstora saker.
9. Du behöver inte fråga mig hur jag mår. Titta på mina fingrar. Har jag inte rivit på nagelbanden så finns ingen ångest eller bekymmer där.
10.

1. Jag är så förälskad man kan vara.

2. Jag vill jobba som fotograf i framtiden. Jag har bara svårt att erkänna det. Särkilt för mig själv…

3. Sorgligt nog sjunger jag knappt längre. Måste skärpa mig!

4. Jag har lätt att se saker svart eller vitt.

5. Jag älskar att glädja andra människor.

6. Alla bär på något som man ångrar. Till och med jag.

7. Jag gråter alldeles för ofta. Förr trodde jag att det var fel på mina tårkanaler.

8. Jag har en tendens att stressa upp mig och förstora upp saker.

9. Du behöver inte fråga mig hur jag mår. Titta på mina fingrar. Har jag inte rivit på nagelbanden så finns ingen ångest eller bekymmer.

10. Jag är inte så fruktansvärt fördomsfull.


Skicka meddelande till framtiden!

Personligt! Permalink


Ni kanske redan hört talas om att man kan skicka ett meddelande till någon nära eller varför inte till sig själv som kommer fram om 20 år.

Jag är så intresserad av framtiden. Jag tänker kanske lite för mycket på framtiden! Men detta är ju super häftigt. Jag ska posta iväg en video till mig själv hehe...



Skicka iväg ditt meddelande här: http://framtiden.amf.se/


Fotosession - Moa Svensson

♦ Foto - Porträtt Permalink


Idag fotade jag min allra bästa vän Moa. Jag var super nervös eftersom jag hade så höga förväntningar på denna plåtning. Jag ville få allting perfekt. Och jag ville absolut inte svika henne...

Vad tycker ni om bilderna? Visst är hon otroligt vacker!?


Believe Me

♦ Foto - Övriga motiv Permalink



En flicka med en kamera ♥

♦ Foto - Övriga motiv Permalink


Alla bilder tagna med inställning 15 sekunder & stativ.


Följ min blogg som bloglovin redan gör!


Den magiska pennan

Clothes and stuff Permalink



ALONE

Notebook Permalink



Hej hopp! ♥

Idag åkte Nicklas hem. Vi har haft ett fantastiskt lov ihop men självklart var det tungt att säga farväl. Nu i helgen ska jag vara flitig och blogga. Har en massa idéer och är så sugen på att fota så jag snart spricker.

Ha en trevlig fredag & ha skoj.



Egen omröstning till sin blogg

Blogg tips! Permalink

I detta inlägg tänkte jag visa er hur man gör en egen omröstning och hur man lägger ut den på sin blogg.


På bilden ovan ser ni en omröstning jag har gjort. Nu ska jag visa hur man gör!


'

1. Bli medlem på http://www.cybertools.se/
2. Logga in.

3. Klicka på Skapa omröstning i vänsterspalten.


4. Efter du gjort din omröstning och vill lägga upp den på din blogg klicka på HTML-kod.


5. Sedan kopierar du koden.


6. Gör ett nytt inlägg på din blogg och tryck på HTML-knappen som pilen visar på bilden ovan.


7. Kopiera in koden.
8. Uppdatera.

Klart!


En namnlös rubrik

Clothes and stuff Permalink


Pics från idag innan vi drog ner till stan för att shoppa. Eftersom ingen ställer upp på kort så får ni nöja er med mig hihi!

Ska snart iväg på middag med älsklingen vi hörs senare. Kanske så tidsinställer jag ett inlägg. Bye bye


Befinner mig i Västerås igen.

Notebook Permalink

Idag 3 november 2010 fick Nicklas för första gången smaka Sushi. Det var ingen tumme upp för honom...

Men en tumme upp för att han börjar förstå min kärlek för fotografi...

Tjohoo!! ♥♥♥

Nu är klockan sent jag vet... Tänkte bara skriva av mig lite om dagen. Nicklas sitter och umgås med min bror så jag har chansen att blogga nu!

Idag åkte jag inte hem själv på tåget. Nicklas satt bredvid mig och det var ganska ovant. Jag som alltid åker själv. Det känns så underbart att vara med honom. Åh jag önskar verkligen att vi bodde nära varandra. Att vi kunde träffas ofta. Den här veckan har varit den bästa på länge kan jag erkänna. Jag känner mig liksom hel med honom.

Jag bjöd han på sushi nu ikväll. Haha jag som älskar det vill ju självklart att han också ska få testa min favoriträtt. Men njaa han gillade det inte. Buhuuuuu. Men man kan ju inte vara för lika, eller hur?

Godnatt, vi får se vad morgondagens trevligheter bjuder på. Det enda jag vet är att jag vaknar upp bredvid den vackraste människan på jorden...


Denna vecka länkas...

Tävlingar Permalink



Veckans blogg

Tävlingar Permalink



Saker jag aldrig visat del 7

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink



Längtar verkligen tillbaka...


Hos pojkvän

Notebook Permalink



Hej kära bloggläsare!

Det är underbart att ha lov. Jag bor hemma hos Nicklas nu några dagar. Det är super skönt att få umgås med honom. Har inte sett han på en månad typ. Imorgon ska han klippa sig... ni ser ju vad långhårig han har blivit! Tur nog ska inte jag klippa han. Puss och ha ett fortsatt trevligt lov!