Smoothie

Mat & recept! Permalink
 
 
Hej bloggen!

Idag tänkte jag tipsa om hur jag enkelt gör en god proteinsmoothie. Denna denna mumsiga ovan gjorde jag på kvarg, hallon och lite vassleprotein med smak kiwi yoghurt. Mixade allt. Sen la jag på mina favoritbär - björnbär. Klart. 
 
Jag hoppas ni får en fin lördags eftermiddag/kväll. 

♦ Foto - Självporträtt Permalink
 
Bilderna vi skapar kommer inte från den yttre utan den inre världen, från vår själ, och jag tycker att det är mer korrekt att säga att vi ger en bild än att vi tar en bild. Alla fotografier kommer in i världen med kärlek, där hjärtat kan se djupare än hjärnan, bortom det yttre skenet. 

I mitt arbete finns ingen logik; förnuftet släpps inte in genom studiodörren, utan här lämnas plats för tillstånd, känslor och drömmar. 

Text av fotografen Paolo Roversi.

Party Land Västerås

Nöjen & Resor ♥ Permalink

 
Gillar ni också fest? Jag älskar att ordna och fixa fester så att Västerås har ett riktigt Party Land är så otroligt roligt. Jag var där och fotograferade för några veckor sen. Dom har inte bara häftiga ballonger utan också massor med andra partyprylar som ni ser på bilderna ovan. 
 
Gå gärna in och gilla deras FB-sida!

Inför VM i Falun

♦ Foto - Natur Permalink

Den här bilden fotograferade jag i tisdags då jag var ute på uppdrag att dokumentera Midrocs jobb inför Skid-VM i Falun. Riktigt intressant att se "bakom kulisserna" inför VM. I veckan har jag också hunnit med att träffa några från släkten som bor i närheten och såklart Adam. 
 
Jag har en hel del redigering kvar innan jag kan ta helg så dags att återgå till photoshop! ♡


Fotografera på Västerås Slott!

♦ Foto - Övriga motiv Permalink
 
 
Hej! Skulle egentligen blogga igår men hade ingen lust så det får bli ett litet inlägg nu istället. Denna helg jobbar jag. Fotograferade en middag på Västerås Slott igår och fotar vimmel på bmb fre & lör.
 
Har du en speciell middag eller ett annat roligt evenemang framför dig men inte bokat fotograf ännu. Skicka gärna iväg ett mejl om det finns intresse att boka mig: myfoto@live.se

Bodypump

Träning - Feelgood Permalink

 
Igår körde jag bodypump som jag alltid gör på tisdagar. Jag har precis börjat med One Amino® som jag tar under min träning för extra energi och uthållighet samt för förbättrad återhämtning och muskeluppbyggnad. Fitnessguru har nu en ny smak, nämligen cola som är otroligt god. 

Läs gärna mer om aminosyror här!


Årets Affärskreatör

♦ Foto - Människor Permalink

 
Förra veckan fotograferade jag Gino Nano som blivit nominerad till Årets Affärskreatör. Läs mer om detta här och lägg gärna er röst på honom.