Elsa & Simon

♦ Foto - Människor Permalink
"I didn't choose photography. Photography chose me". - Gerardo Suter

Nöjen & Resor ♥ Permalink


Hej alla söta som läser min blogg!

Titta vilka härliga pics från Moas 18:års firande. Bilderna är från i fredags hemma hos henne. Jag träffade trevliga människor, vi grillade och skrattade. Helt enkelt en riktigt grym kväll. Måste bara nämna att tårtan var super goooood! ♡

Ha det bäst. xoxo bloglovinCOUPLE SESSION

♦ Foto - Människor Permalink

I torsdags fotograferade jag det här vackra paret. Vi hade vår photoshoot i Vasaparken, Västerås. Jag har länge spanat in det fina rosa trädet ovan. En parfotografering vid det trädet var ju drömmen & nu slog den in...

Videobloggis

♥ Mina Videoklipp ♥ PermalinkEARRINGS +

Shopping♥ Permalink

Alltifrån BikBok. Jag har varit ute efter guldörhängen. Eftersom jag alltid bär mitt turhalsband som är i guld så försöker jag att undvika silver när halsbandet syns. Dessa örhängen shoppade jag för några veckor sen.

Det var tänkt att jag skulle visa bilderna för ett tag sen men har inte haft tid och idag hittade jag bilderna som låg och skräpa på macen så lika bra att jag slänger upp bilderna nu medans jag kommer ihåg. Annars försvinner dom in i min bild djungel...

“Never love anyone who treats you like you're ordinary.” ― Oscar Wilde

Blogg tips! Permalink


Hello sötisar! Jag har ändrat lite i menyn som ni kanske ser i högerspalten på bloggen. Det som är nytt är att jag har lagt in en liten instagram info, eller rättare sagt mitt konto till instagram så ni kan se mina bilder jag tar genom mobillinsen och ibland kan det hända att jag lägger in lite annat smått och gott.

BLOGGTIPS!
Har du några favoritbloggar? Det är dags att nominera dina absoluta favoritbloggar till BLOG AWARDS 2012.WHYRED

Clothes and stuff Permalink

Hej min lilla blogg!

Tänkte bara kika in och säga att det är full rulle i mitt liv just nu. Mycket som ska göras i skolan nu när sommaren snart är här och om min lediga tid så är jag ute & kör bil och pluggar teori inför körkortet!

Så jag har bestämt att när jag känner att jag har tid så kikar jag in här och postar inlägg. Bloggen ska inte behöva vara ett stressmoment.

Idag fyller min underbara vän Moa 18 år. Tänk vad fort tiden går! Hennes blogg hittar ni här!
I sommar fyller jag 18... läskigt. Hihi.

& juste innan jag avslutar detta inlägg måste jag nämna den här blusen ovan som har otroligt vackra färger och ryggen är galet snygg. Den är ifrån märket WHYRED, köpt inne på Leopold & Bloom. Förresten ser ni vad fräscht håret är på bilderna? Var hos min frisör Juliet idag och fick det fixat.

xoxo

10 Questions

Personligt! Permalink

En liten del från reportaget med VLT.


Dröm skal till iPhone!

Blogg tips! Permalink
Jag har länge sökt efter det perfekta iPhone skalet. Nu har jag funnit det på mrgizmo.se som har mobiltillbehör. Till exempel coola iPhonefodral. Detta fina skal heter Diamond Case Mirror. Spegeln, rosorna och pärlorna gillar jag väldigt mycket. Jag kommer slippa titta på mig själv i kamerafunktionen när jag ska måla på läppstift. En spegel till hands gör livet så mycket enklare! Det kommer passa mig utmärkt, jag som gillar söta ting.

Alla fotoälskare hör upp! Saknar ni att kunna zooma extra med iPhone 4 eller 4S? Det finns ett zoomkit som förvandlar din telefon till 8 x Zoom och skyddar samtidigt din telefon från stötar och repor.

▲ Tomorrow is another chance

Nöjen & Resor ♥ Permalink

Tack för igår bästa ni!