The person you're thinking of while reading this, is the person that matters most to you right now.

Notebook Permalink

bloglovin

Hejsan! Nu är det äntligen lov. Jag gillar påsken väldigt mycket eftersom jag alltid åker upp till min släkt då. Som jag saknar er! 

Jag brukar aldrig nämna skolan så mycket i bloggen men igår hade vi i alla fall redovisning. Min grupp visade upp vårt projekt vi gjort i Projekt & Företagande. Det gick fin fint! Jag mötte upp E och M. Kikade runt i Västerås city och fikade på Rob's cafe. Lite trevligt gossip snack sådär...

Avslutar denna bloggpost med ett litet tips: Parfymen luktar så ljuvligt. Vanilj doft från The Body Shop.

Moroccanoil + Ballerina

Shopping♥ Permalink

Helluuu! Egentligen skulle jag shoppa imorgon med mina friends och fira att vi fått påsklov. Men när mamma frågade om jag ville följa med ut på lite ärenden idag så ville jag förstås följa med. Hihi, så jag tjuvstartade med shopping idag istället. Fick med mig lite nödvändiga saker hem:

Till vänster: Moroccanoil Oil Light Treatment, LÄS MER OM DEN HÄR
Till höger: Svarta ballerinaskor från märket Novita

& dessa söta ljusrosa ballerinaskor från märket Novita. Passer utmärkt ihop med min rosa kappa Symb Nöjd.jpg

First Wedding Shoot

Blogg tips! Permalink


Jag kände en stor trygghet då jag fotograferade mitt första bröllop som var sommaren 2011. För det första så kände jag paret jag fotade + att det var en professionell fotograf som skulle ta porträttbilderna. Hon har jobbat i branschen många år så det kändes skönt att någon annan också fotade. Hon är på bilden ovan btw.

Självklart var jag väldigt nervös men när jag väl började fota så kändes det så rätt. Jag fick i uppdrag att dokumentera hela dagen. Så jag fick fota alltifrån vigseln, kyrkan, ögonblicksbilder och i lokalen där firandet fortsatte.
Att få vara med på en lycklig dag och få spara dessa fantastiska ögonblick på bild är det bästa jag vet.

Den här bloggen handlar om att marknadsföra mig som fotograf och inspirera andra fotogalna där ute. Intresserad att bli fotograferad?

Kontakta mig via min mailadress: [email protected]

LOVE YOU

Personligt! Permalink

Det är alltid lika kul att titta på bilder från mina föräldrars bröllopsdag. Att dom gifte sig år 2010 tycker jag är coolt och att få vara med på deras lyckliga dag betyder otroligt mycket för mig. Fler bilder finns HÄR!


GOOD MORNING SATURDAY!

Mat & recept! Permalink

Hej finisar! Vaknade upp och myste i sängen tillsammans med min Mr Mac + serier. Jag har precis ätit en god brunch på altanen och är redo för dagens utmaningar. Ha en fantastisk lördag! Puss

Photoshoot at the bridge *

Notebook Permalink


Vilket strålande väder det var här i Västerås idag! Idag hade jag utvecklingssamtal i skolan och plugg. Efter det så stod jag framför kameran inför ett skolprojekt mina kära classmates gör. Helene var fotografen och duktiga Paulina hjälpte till med reflexskärm. Isabelle fotade lite "bakom kulisserna" som ni ser ovan.

Kanske dyker resultatet upp här sen. xoxo

+

Notebook Permalink

Hello bloggers.

Idag har det varit filminspelning för det mesta. Jag går ju en media utbildning så vi får göra mycket sånt! Det är skola, träning och jobb som ligger i fokus just nu. Livet rullar på. Ni får ha det gött!

PS. Ikväll är det Top Model Sverige för er som gillar det!

Reklam för Erikslund Shopping Center

Notebook Permalink

I februari så modella jag och mina föräldrar för Erikslund Shopping Center i Västerås. Vi syns i reklamen på tv och i annonser i tidningar. Lite backstage från plåtningen bloggade jag om HÄR!


VIDEOBLOGG

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink



KEEP CALM AND ...

♦ Foto - Övriga motiv Permalink



Be that strong girl that everyone knew would make it through the worst, be that fearless girl, the one who would dare to do anything, be that independent girl who didn’t need a man; be that girl who never backed down.

Clothes and stuff Permalink

Jacka från Zara

HEJSAN BLOGGEN!!

Hoppas det är fint med er, jag mår bara toppen. Det har varit mycket i skolan den här veckan eftersom jag var sjuk förra veckan så det har varit fullt upp. Så då förstår ni varför jag inte bloggat så mycket. Vi har ett roligt projekt i skolan nu så igår spelade vi in en reklamfilm.

Imorgon kommer något spännande & roligt hända. Mer än så kan jag inte säga i dagsläget. Ni får helt enkelt kika in här senare och se vad jag har på gång!


5 snabba

Frågor och svar Permalink


1. Välkomna alla nya läsare tack vare blogg.se. Hoppas ni är här för att stanna!

2. Angående min header. Yes, det är jag på bilderna och det är mitt rum.
En närmare titt på det hittar du HÄR <-- Klicka.

3. Wiiihooo era kommentarer värmer 

4. Frågor frågor frågor svarar jag snabbast på via: http://www.blogresponse.com/fotobymy

5. Kanske blir just du min 326 follower på bloglovin? In och följ mig: http://www.bloglovin.com/en/blog/3234181/my-vestlund/follow



LOVE MORE. WORRY LESS.

Nöjen & Resor ♥ Permalink

Pics från gårdagens mellokväll hemma hos Julia.

Julia hade gjort otroliga drinkar!

Fina Linnea och jag.

Fick smaka på världens godaste cheesecake som Linnea bakat 

Skål med Julia!

Mellokvällen blev mycket lyckad! Glad att få vara frisk så jag kan få umgås med mina kära vänner.

Tröstpresent

Personligt! Permalink

Då är den usla bloggerskan tillbaka! Hehe närå, kanske ska byta ut "usla" mot sjuka. 

Anledningen till min icke bloggning denna vecka är för att jag har legat i sängen flera dagar. Alldeles utslagen av hög feber, förkylning och uppsvällda halsmandlar. Inte så mysigt alls kan jag säga.

Jag är nu på bättringsvägen. Inte bara för att mami kom hem med en söt present till mig. Jackan jag letade överallt i Stockholm!!! Visst är den läcker? Blev så glad när hon hade hittat den. Vilken överraskning det var.

Min bästa bror kom hem med mina favorit godis-K idag så nu ska jag mumsa på k och svara på alla dessa kommentarer som trillat in medans jag varit borta. xoxo

Bilder från de senaste dagarna:

Notebook Permalink

Blogging office i stugan.

Mys med ljus på kvällarna.

& kikat på lite innebandy i Falun.

At the lake

Clothes and stuff Permalink

Bor i vår fina stuga vid sjön Edsken över helgen. Min bror spelar SM i Falun så det blir att se innebandy matcher. Spännande spännande!

“Whoever said that money doesn't buy happiness didn't know where to shop“ - Blair Waldorf.

Shopping♥ Permalink

Idag har jag varit i Romme och åkt skidor hela dagen för att sedan hälsa på några kära vänner med familjen. Här kommer mina plagg jag shoppade i Sthlm!

Blus från H&M.

Vårjacka från Zara & polo Ralph Lauren

Tröja - GANT