Semesterstängt!!

Notebook Permalink


Alldeles strax ska jag sätta mig i bilen och fara till Arlanda där jag och min kära familj tar flyget till Österrike. Vi ska på skidsemester till Bad Gastein. Det ska verkligen bli toppen!

Bloggen får stanna hemma i Sverige. Jag kommer verkligen sakna den. Tyvärr kommer bloggen stå väldigt still. Men vem vet? Kanske kan jag inte hålla fingrarna i styr och börjar mobilblogga.

En sak kan jag lova er! När jag kommer hem från den här resan har jag en hel del bilder att visa er. Åh vad jag ska fotografera. Ingenting kan gå fel! No rules! Jag ska ha så jäkla kul! 

Ha en toppen vecka så hörs vi nästa lördag. Jag kommer sakna er! Stora stora bamsekramar My! ♥


Förberedelser inför att resa till Alperna ☺

Notebook Permalink

Nu har jag packat ner kameran i kameraväskan! Packat ner varma sköna kläder och blandat med snygga outfits till middagarna i min barie rosa resväska. Redo för åka skidor på höga berg. Jag ska till Alperna!!! Uppdaterar en sista gång från sverige imorgonbitti.

Många kyssar My ♥


Ett liv utan Facebook...

Personligt! Permalink



Jag var borta 2 veckor från facebook. Förut kretsade allt kring det. Men under dessa två veckorna så insåg jag att det finns så mycket mer än bara FACEBOOK. Självklart kommer jag inte stänga av mitt konto men jag har inte det behovet längre att jag MÅSTE gå in och veta vad alla gör.

Sanningen bakom varför jag inte gick in där är för att jag tycker att det är jobbigt att läsa om min före detta pojkvän.


Saker jag aldrig har visat del 18!

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink


En liten video till er från mig! Jag var på tokigt humör när jag spelade in den här videon hehe. Men jag tycker om er. Alla ni som kikar in här varje dag ♥


Life Turned Upside Down

♦ Foto - Människor Permalink



Ur mitt arkiv.

♦ Foto - Människor Permalink


Min första och enda fotouppgift i grundskolan. Bilden jag valde ut är den till vänster. Uppgiften var att jag skulle vara en Identitet. På bilden ska jag föreställa en deprimerad ungdom som vänt ryggen mot livet & världen. Varför jag just valde detta var för att jag ville göra om mig till en helt annan människa. Och då menar jag verkligen något jag inte är. Jag är raka motsatsen till henne på bilden!

Dagen vi tog dessa bilder var väldigt skoj.


resfeber.

Notebook Permalink


Idag fira vi med en Frapino på Espresso House. En av mina nära åker nämligen till New York imorgon och snart är det sportloooooov! Som jag har längtat. Förresten var det första gången jag smaka Frapino. Riktigt mumsigt måste jag säga.

PS. Den HÄR bloggen fick mig att få resfeber. På lördag går flyget till Österrike!


Jag faller, men jag försöker

♦ Foto - Självporträtt Permalink



Hos er hör jag hemma.

♦ Foto - Människor Permalink

Saknaden är enorm. Jag vet att ni läser det här. Detta inlägg är tillägnat till just er på bilden. Ni är underbara!


Tjuvkik på "Saker jag aldrig har visat"

Notebook Permalink

Hejsan ♥

Hoppas det är fint med er. Jag har haft en helt vanlig skoldag. Tränat på gymmet och nu har jag fått i mig lite kaffe och kikat på några klipp som jag redigerat. Snacka om att jag bjuder på mig själv. Videon kommer nog upp om några veckor för jag har så mycket annat att visa här på bloggen! Stora kramar er blogg-My ♥♥♥


I want us back

Personligt! Permalink



Jag har fått frågan: Hur kan du vara så stark? De säger att jag hanterar det här bättre än väntat. Men vad har jag för val? Mest av allt vill jag ta första bästa tåg till dig. Gråta de sista tårarna och be dig komma tillbaka. Men jag vill inte vara en dryg patetisk tjej som springer efter dig. Du har valt det här. Inte jag. Jag får bara försöka göra någonting bra av situationen som du valde.


we♥it

Blogg tips! Permalink


Nu har jag äntligen skaffat mig ett konto på http://weheartit.com

Där samlas alla mina favoritbilder som jag har tagit och andras bilder som inspirerar mig. Checka min profil här: http://weheartit.com/fotobymy


Ungefär som Bahamas!

Notebook Permalink



Idag svängde jag och mina tjejer förbi solariumet. Solar bara vid speciella tillfällen. Både jag och Linnea ska ju åka utomlands så vi vill vara lite fräscha tills dess att vi åker! Solar ni?


VECKANS BLOGG I TVÅ VECKOR ÄR...

Tävlingar Permalink




EXTRA EXTRA

Tävlingar Permalink


Eftersom jag är bortrest nästa vecka kommer jag inte hinna länka en ny blogg nästa vecka. Därför får den lyckliga denna vecka LÄNKAS TVÅ VECKOR! Detta är verkligen extra extra så passa på! Man vet aldrig när ett sånt här bra erbjudande kommer igen!

ANMÄL DIG ENKELT GENOM EN KOMMENTAR - "JAG ÄR MED"


Saknar vår lilla stuga!

Stugan Permalink


Saknar att vara där. Där mår jag som bäst. Mer bilder på vår drömstuga hittar ni här!


Såhär känner jag mig nu:

Notebook Permalink



Bilden beskriver klart och tydligt mitt tillstånd. Jag är hängig och har ont bak i huvudet. Usch Usch. Längtar efter bättre dar..


Just smile. I'm gonna be okay.

♦ Foto - Människor Permalink



Hjälpmedel för att hitta lättare i bloggen!

Blogg tips! Permalink

Det kan vara svårt att hitta gamla inlägg i en blogg. Därför tänkte jag visa hur man enkelt hittar till det inlägget man vill läsa:

Vi säger att jag vill gå tillbaka och läsa om fotomässan jag skrev om för ett tag sedan.



Funkykidz är tillbaka!

Notebook Permalink


Gud vilket drag det var idag. Det var så mycket glada barn på barndanserna. Det känns verkligen underbart att få börja jobba igen. Jag får verkligen en kick varje gång jag står i salen och dansar! Det är så kul och ni där ute är så fina! Så från och med nu blir det inga fler sovmornar på söndagarna. Istället för att sova ska vi dansa!!!


Hur kan man vara så säker?

♦ Foto - Självporträtt Permalink



Snabb photosession.

Notebook Permalink

Bild från bakom kulisserna!

Nya fotoideér dök upp i huvudet. Var bara att avbryta det jag höll på med och sätta igång. Jag ställde själv upp som modell. Jag gillar faktiskt att vara både framför och bakom kameran. Nu tänkte jag sätta mig och efterbehandla bilderna och jag tycker faktiskt att jag fick några fina bilder. Kanske dyker det upp några bilder ikväll!

Förresten är jag riktigt trött på vinternaturen så jag har absolut ingen lust att fota natur. Just nu vill jag bara fota människor.

Dolce & Gabbana

Shopping♥ Permalink



Igår kom pappa hem från Finland. Titta vad han tog med sig hem till mig! Gulligt va?


Redigeringen av de senaste självporträtten.

Fototricks Permalink
Ni var tydligen lite nyfikna på hur jag redigerade bilderna på mig som jag tog förra helgen. Bara för att jag är så snäll och delar med mig så tänkte jag visa hur jag gjorde.



Bloopers HLR - Linnea & My

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink

Bild lånad från Linneas blogg.



Linnea klippte ihop de sämsta/roligaste scenerna från vår hjärt- och lungräddnings inspelning. 


Fredagens My

Notebook Permalink


Hej mina fina. Här ovan ser ni dagens kläder. Jag är riktigt dålig på att visa upp sånt. Men här har ni en outfit för en gångs skull. Hoppas allting är fint med er. Lite senare tänkte jag visa en skoj bloopers från igår. Så håll utkik! Nu tänkte jag köra igenom barndanserna en gång till för på söndag smäller det. Som jag längtar.

Lev livet. Kyss ♥


Jag är starkare än vad jag tror.

♦ Foto - Självporträtt Permalink

Vilken knäpp dag må jag säga. Usch. Vill bara sova och vakna upp med fint humör. Så godnatt! Sorry för en tråkig blogg för tillfället...


Jag trodde du ringde för att du saknade mig...

♦ Foto - Övriga motiv Permalink



Jag ♥ långklänningar!

Clothes and stuff Permalink


En bild på mig och brorsan som en fotograf tog på Kreta i somras. Han sprang runt och fota alla på hotellet!

Åh jag längtar verkligen till sommaren då jag kan springa runt i långklänningar. Jag älskar alla sorters klänningar. Jag har så många att jag har tappat räkningen! Hihi ♥


Jag vill fara långt långt bort.

♦ Foto - Natur Permalink



Saker jag aldrig har visat del 17!

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink



Åh. Jag saknar kunskapsskolan när jag tittar på denna video. Min första sommarlovsavslutning med kunskap. Och jag och Moa vågade sjunga. Aw, vilka minnen man har från den tiden..


- Lyckan blir aldrig om sagorna dör

Notebook Permalink



Webcam pics!

Notebook Permalink
Idag bjuder jag på några webcambilder som bara ligger och skräpar...
XOXO


VECKANS BLOGG

Tävlingar Permalink



Titta in hos http://moamelander.blogg.se Där finns det underbara bilder.


Veckans blogg - AVSLUTAD!

Tävlingar Permalink



Valentine's day

Notebook Permalink


I hate valentine's day
. Idag var det alla hjärtans dag. Istället för att ligga hemma och tycka synd om mig själv så gjorde jag någonting av denna dag. Samlade kraft och gick hem till en av mina äldsta vänner. Vi satt med filten upp till ögonen och kika på en skräckfilm. Kanske inte så romantiskt men det ville jag inte heller. Det var en riktigt bra film. Psalm 21 fick mig verkligen att skrika. Nästan så högt att änglarna ramlade ner.

Hoppas ni åtminstone fick lika mycket kärlek som ni får alla andra dagar. Bilderna ovan är en liten gåva jag gav till mina närmaste vänner idag. Bara en liten söt sak. 


Mys mumsfavoriter:

Mat & recept! Permalink

1. Detta godis är min nya favorit. Jag har förätit mig på lakrits så jag har tröttnat på det. Förresten är lakrits farligt för hjärtat. Inte bra inte bra!

2. Varma koppen! MUUUUUUUUUMS! Jag älskar soppor. Särkilt minestrone soppan men man ska ha i lite pasta då blir det riktigt gott.

PS. Har ett meddelande till mina nära: Jag tar en pause från Facebook. Av privata skäl. Så vill ni nå mig: smsa, ring eller släng iväg ett mail. Stor kram till er allesammans ♥


Inlåsta känslor

Personligt! Permalink

(Användaren öppnar inlägget genom att klicka på bilden)


Porträtt

♦ Foto - Porträtt Permalink
Kika igenom porträttbilder på min externa hårddisk och hittade en gammal bild på min vackra modell Emma. Herregud. Bilden är ju inte speciellt bra. Ja, kul att man ser att utvecklingen i alla fall går åt rätt håll.

Tyckte det var lite kul att jämföra den bilden med en av de senaste bilderna från plåtningen med snyggingen. Hon har blivit en riktig supermodell. 

Nu behöver jag inte oroa mig

Shopping♥ Permalink



... för att minneskortet ska bli fullt när jag är på semester. Ett 8 gb minneskort till kameran lär räcka hela resan i Österrike. När jag var i Barcelona så blev kortet (2 gb) fullt på 4 dagar! Inte så kul när man vill ta kort en hel vecka. Så jag rekommenderar att köpa ett större minneskort om du ska resa!   

Problem med webbläsaren

Blogg tips! Permalink


Har hört att ett felmeddelande kommer upp när man går in på min blogg om man använder webbläsaren Explorer. Men med Google Chrome så är det inga problem. Så om ni verkligen tycker om min blogg & har detta problem. Ladda ner Google Chrome!


Will I wake from this pain?

♦ Foto - Självporträtt Permalink



Sunshine

♦ Foto - Natur Permalink

Vädret fick mig att le idag. Så jag tog kameran och gick en promenad.



Fick nyss ett mms från Spanien:

Notebook Permalink

Vilken snäll pappa man har...


Sött & skönt!

Shopping♥ Permalink

Den gulliga tunikan är från Vero Moda.

Mysig mössa från Team Sportia. Hade tänkt vara lite snygg när jag är i Alperna.


People Always Leave

♦ Foto - Självporträtt Permalink



Två filmer.

Musik & Film Permalink

Winter's bone. Fin film.


Les amours imaginaires. Tre nära vänner som är involverade i en love-triangel. Annorlunda film! Fint foto. 

Nya kläder att svettas i.

Clothes and stuff Permalink


Allt från Freddy. Det är alltid kul med nytt. Man kan ju säga att jag har ungefär lika mycket träningskläder som vardagskläder. Eller kanske mer...


Hit och dit!

Notebook Permalink

Mumsig Manhattan Brownie från Espresso House ♥

Lite nytt till garderoben. Visar imorgon! Ikväll får ni se de nya träningskläderna från märket Freddy. Fick hem kläderna igår!!!!

Vilken dag! Jag har lunchat med mami. Sushi min favoritmat. Shoppat runt. Fikat med min bror & mor. Handlat på varenda leksaksbutik idag... och än är inte dagen slut. Efter att stoppat i mig lite spicy hot så drar jag ner till underbara Feelgood för att träna på koreografier till barndanserna. Snart startar jobbet!


TEENAGE CRIME

Notebook Permalink

Update från familjen Vestlund.

Far drar till spanien med vän på golf- och jobbresa. Dottern försöker ta sig igenom en dag i taget. Sonen har blivit spelberoende för tillfället... hoppas vi. Mor hon svettas och jobbar med hopp och lek som far kallar det.


Saker jag aldrig har visat del 16!

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink



Ja, här har ni sanningen om My Vestlund. Posar minst typ 2 gånger om dan framför webbkameran...
Haha!

Lång bröllopsklänning!

Notebook Permalink


En kinesisk brud tillbringade sin bröllopsdag klädd i en 2.162 meter lång brudklänning. Jisses vilket släp!



Ge tillbaka mitt hår!

Notebook Permalink



Hej! Idag fick jag verkligen sova ut. Jag är nämligen ledig två dagar. Så skönt! Fast jag är inte riktigt ledig... har en hel del att ta itu med! Vi hörs senare babes ♥

Talking to the moon

♦ Foto - Självporträtt Permalink


Så sant

♦ Foto - Porträtt Permalink



Författaren till fotografen: "Åh vilka fina bilder du tar, vad har du för kamera?"

Fotografen till författaren: "Åh vilka bra böcker du skrivit, vad har du för skrivmaskin?"


Veckans underbara blogg!

Tävlingar Permalink
Kika in och läs om Denanas liv i England - http://denana.blogg.se/


Söker bloggers!

Tävlingar Permalink



Ny vecka - Vilket betyder att en ny blogg ska få synas. Alltid lika kul att visa upp era grymma bloggar! Så har du en blogg? Anmäl dig! Kanske blir det just DIN BLOGG som blir veckans blogg. Lycka till!

Avslutas imorgon (tisdag) eftermiddag. - AVSLUTAD!!!!

Q&A,

Frågor och svar Permalink

Tre frågor som hamnat i kommentarsfältet under de senaste dagarna. Tänkte att det var dags att svara.

Hur gör du för att få den där "drömlika" effekten på dina bilder? Asså att färgerna blir så där "matta"?

Jag behandlar mina bilder i photoshop. Är förälskad i gradient map - övertoningskarta på svenska. 90% av alla bilder på bloggen är redigerade med gradient map. Kika in i min kategori fototricks!



Hur har du tagit denna bild? Då menar jag hur du har fått till bakgrunden så bra.



Den bilden är tagen med en stor bländare & i bakgrunden är det en kristallkrona. När du har ljus i bakgrunden och en stor bländare på kameran blir det små runda ringar av oskärpan. Det kallas bokeh!

När man klickar in på myvestlund.blogg.se i vänstra hörnet är det en kamera med ett hjärta. Hur har du fixat det?




Jag ville...

Personligt! Permalink



... upptäcka världens alla hörn tillsammans med dig.


• Empty

Personligt! Permalink


what do you do when you know something's bad for you but you still can't let go?
What do you do when you know something's bad for you but you still can't let go?


Bubblare på bloglovin'

Notebook Permalink



Titta vem som är bubblare på bloglovin?! Jo min söta blogg! Varmt välkomna alla nya läsare! ♥♥♥


Min nya drog - Läppstift!

♦ Foto - Övriga motiv Permalink



Movie Night.

Notebook Permalink



Tack för en fin kväll/natt tjejer. Ni är bäst.


Saker jag aldrig har visat del 15 (På semester)

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink



En ny del av saker jag aldrig har visat! Denna gång semesterklipp från Kreta.

PS. Kan ni hålla en hemlighet? Jag såg wannabe kungen idag. SÅ lik vår konung! Ångrar att jag inte sprang efter honom och tog kort...


Lyxfrukost!

Notebook Permalink
Idag är det lördag! Jag sitter och redigerar videoklipp från en resa. Tänkte att det kändes passande nu när det är så kallt och trist väder. Drömma sig bort lite. I eftermiddag ska jag jobba tillsammans med min kollega Ida. Efter det så ska jag hem till en fin vän. Vi ska sitta uppe hela natten och se på film.


When I grow up I want to be a princess and a photographer

♦ Foto - Övriga motiv Permalink




Fredagsmys ♥

Notebook Permalink


Blev en rätt bra dag ändå. Skola. Jobb. Kebab.


Hål I Strumpbyxor

Clothes and stuff Permalink

Strumpbyxor från H&M

Hade riktigt otur idag! När jag satt på lektion så upptäckte jag att det var hål i mina svarta strumpbyxor. Inte på något diskret ställe heller utan på baksidan av låret. Så typiskt. Var bara att springa till H&M och köpa nya. För säkerhetsskull så köpte jag tre par i fall de skulle gå sönder fler.  Man vet ju aldrig!


Just nu..

Notebook Permalink


Ätit en utsökt kaka och ska snart trippa vidare för att möta upp min käre bror. Vi ska köpa hem lite god mat!
Hoppas ni haft en fin fredag! Själv har jag gått runt på stan med en björn. Kram ♥


Glöm ej att gilla mina inlägg!

Blogg tips! Permalink



Hello my sweethearts!

Ni har väl inte missat att alla bloglovin medlemmar kan gilla inlägg. Skulle betyda så mycket om ni klicka på Gilla nån gång. Om du inte är medlem så bli det! Då har du alltid koll när det kommer upp ny post.

bloglovin


If you love something

♦ Foto - Övriga motiv Permalink



My drömmer..

Shopping♥ Permalink



Nästa inköp till kameran blir ett teleobjektiv. Dock vill jag ha ett ljusstarkt objektiv så det kommer kosta lite! Helst av allt vill jag ha det här eller varför inte det här?


I wish you could see yourself through my eyes

Notebook Permalink



Jag är så smart. Måste få säga det själv. Jag valde absolut den bästa tiden att gå till tandläkarn! Not. Hur tänkte jag där liksom? Måste gå upp om 8 timmar & .... minuter...

Morgondagen ser ut såhär för mig:

Iväg till tandläkarn INNAN skolan har börjat. (Om jag varit smart hade jag ju tagit en senare tid så jag slapp skolan lite grann, hehe). 
Förmodligen hinner jag precis till skolan börjar.
Möta upp en saknad vän. Ta en fika och prata ut!

PS. Vanligtvis väljer man inte tiden själv men jag bytte tandläkartid för flera månader sen för att inte förra tiden passade mig... Det gör inte den här heller...


I'm too kind

♦ Foto - Självporträtt Permalink




Alperna here we come!

Nöjen & Resor ♥ Permalink
Bilder från Bad Gastein i Österrike och hotellet Hotel Salzburger Hof som vi ska bo på. Jag längtar som en tok! VI ÅKER PÅ SPORTLOVET! Hela familjen älskar att åka skidor så det här blir perfekt. Har hört att jag kommer få riktigt fin mat varje dag också. Ännu bättre! Fota ska jag också göra. Kan redan nu berätta att jag inte kommer ta med mig datorn. Så bloggen kommer stå still men jag kan lova er en hel del bilder när jag kommer hem! Den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge...



jag har inget val. jag måste gå vidare.

Personligt! Permalink



Jag har gråtit varje dag sen han lämnade mig. Varje samtal, varje gång det ringer på dörren så önskar jag att det var han. Jag går och önskar att han ska inse att det var ett misstag. Men det kommer nog aldrig ske. Jag kan inte fortsätta såhär.

Tänk att viljan att lämna bort sig till någon annan är så stark att den kan ta över hela dig.


KRASCH

♦ Foto - Övriga motiv Permalink

Fin bil. Som tur var ingen i bilen när det hände!


Stort grattis till...

Tävlingar Permalink



Klicka på bilden för att komma till Karolinas blogg med magiska bilder!