Necklace

Shopping♥ Permalink

 
Så kär i detta halsband. Det är råa vita Agater, guld pläterade Hematit stenar och Swaroski kristaller. Det är Susanna Hassanpour som skapat halsbandet och något som är extra läckert är att det bara finns ett sådant - som jag nu äger.

Fler fina smycken från Swesna Jewels finns att kika på här: http://swesnajewels.com


Denna vecka ska jag försöka få undan mycket redigering för på lördag är det min 21 års dag. Det blir ingen stor fest som förra sommaren utan det blir en härlig dag med mina närmaste vänner. Vilket jag verkligen ser fram emot. Jag har fixat lite aktiviter under hela dagen så hoppas på grymt väder. 

Glöm inte att följa mig på Snapchat (@myvestlund) och Instagram (@myfoto)

xoxo

Midsommar

Nöjen & Resor ♥ Permalink


Jag & min fina kusin Madicken. Kransarna gjorde min mormor som driver Nornholms blommor i Torsåker.


Vår lilla midsommarstång i Storvik.

Min yngsta kusin Matilda fick också en krans!
 
Bus bus!

#summerburst

Notebook Permalink
Bilder från min insta denna helg. Åhhh så bra den var, galen och rolig på alla tänkbara sätt. Vilken start på denna sommar!!! Tack Summerburst och vi ses nästa år igen. Wihooo!

Swesna Jewels

Blogg tips! Permalink


Armband för män! Sååå snygga. 
 

Genom Företagsfrukost så träffade jag på Sussanna som driver företaget Swesna Jewels. Hon gör handgjorda smycken. Bilderna ovan är från hennes showroom. Jag älskar verkligen hennes smycken och tycker verkligen att ni ska kika in på hennes hemsida eller varför inte komma förbi hennes showroom.

Jag har redan hittat ett fint halsband och köpt studentpresent till min fina Anna. Armbanden och halsbanden för män tycker jag är läckra. Det är ju svårt att hitta fina smycken för män. Men Susanna kan hon!

Hon håller till här i Västerås vilket är extra skoj! Hennes företag är också aktivt på instagram, swesnajewels.
Gå in och följ!

Studenten 2015

Nöjen & Resor ♥ Permalink

I fredags tog en av mina bästa vänner studenten. Hon började modella för mig förra året och genom våra kreativa intressen så har vi kommit varandra så otroligt nära. Hon är en riktig glädjespridare och vännen jag vågar säga ALLT till. Jag är så glad att jag fick vara med på hennes lyckliga studentdag. Love you ♥
Rapunzel Hair

♦ Foto - Självporträtt Permalink
 
 
Ni som följer mig på Snapchat (@myvestlund) har nog redan sett på min Story att jag har varit hos frisören idag.

Duktiga Klara Adamenko på Rubb & Stubb la i Rapunzel hår. Denna gång fick det bli äkta löshår som fästs med tejp. Riktigt smidigt och jag tycker det knappt känns gentemot att fästa med keratin.

Trivs så bra i långt hår, nu är jag redo inför Annas student på fre och bröllop i helgen! ♥