Måns

♦ Foto - Porträtt Permalink
 
 
Idag har jag fotograferat Måns Wallentinsson. Här ovan är ett litet tjuvtitt. Jag var tvungen att börja redigera på en gång efter plåtningen för det blev så många grymma bilder. Jag hoppas jag får fotografera med Måns mer i framtiden!

Mathias & Rosie

♦ Foto - Bröllop Permalink
 


Mathias och Rosie gifte sig tidigt i juni. Jag fick äran att fotografera deras bröllops dag. Vi åkte ut till en skog i Gäddeholm, Västerås. Det är så vackert där! Blir SÅ glad när brudpar vill lägga lite extra tid på porträtten.


White Flowers

♦ Foto - Porträtt Permalink

Modell:  Louise Lindberg


NEW MAIL!

Frågor och svar Permalink

Jag har bytt mailadress. Så från och med nu når ni mig på MYVESTLUND@GMAIL.COM

Jag var tvungen att byta för att jag har haft problem med min mejl. Så om ni inte fått något svar så testa mejla mig igen till min nya adress.

 
Ha en fin helg! ♥

Life is too short to drink crappy coffee and think about boys who don't care.

Notebook PermalinkRubriken är så true! Denna vecka tycker jag om. Jag har varit i stugan med min kära Julle. Vi har haft det så himla bra. Se lite pics här!

Idag har jag dokumenterat Ny Look på Erikslund Shopping Center. Alltid lika roligt att se förvandlingen...
Hehe, imorgon ska jag stå framför kameran. Lite pirrigt faktiskt. Ska fotograferas för Kajens fik. Det ska bli spännande! Glöm inte att följa mina uppdateringar på snapchat, sök efter; myvestlund

Ha en fin helg! Jag tänkte börja helgen med en utgång på Cafét. Kram


Forever 21

Nöjen & Resor ♥ Permalink

 
Alltså gårdagen. Vilken dag! Mitt firande började på Mälarflotten där vi mest chillade, badade och åkte vattenskoter. Sedan var det hem till mig för att fixa sig inför kvällen. Vi fortsatte firandet under middagen och åt min underbara Oreo cheesecake. Sen dansade vi hela natten lång på nattklubben Publik. Tusen tack för alla fina grattis och till mina underbara tjejer som gjorde min födelsedag till den bästa. xx