Allergy Season.

astmaanfall Permalink

 
Jaa, som rubriken lyder... Just nu lider jag hemskt ute eftersom min pollen allergi är extrem i år. Igår hade jag 3 astmaanfall vilket var väldigt otäkt. Idag har jag möjligheten att jobba hemifrån men så tråkigt att inte kunna vara ute i det vackra vädret...

Idag har jag bokat hotell inför nästa vecka då jag ska ut på jobb i Göteborg. Så roligt att jag får resa så mycket med mitt egna företag!

Nu laddar jag om inför Valborg som kommer spenderas i Uppsala med fina vänner under dagen och mot kvällen får vi se vad som händer. Ha det bra. Kram!

Hair & Styling: Karin Johansson

♦ Foto - Människor Permalink

Bilder från en utav fotograferingarna med Svenska Frisörskolan i Sthlm. 

Hår & styling: Karin Johansson
Modell: Sara Runsten

Glöm inte att följa mig på instagram: MYFOTO heter jag där! ♥

Snart dags igen! Starkare Västerås, 3:e maj

Nöjen & Resor ♥ Permalink

Bilder från förra årets Starkare Västerås. En hel träningsdag med massor av spännande aktiviteter. Snart är det äntligen dags igen, den 3:e maj som är snart! Mer info samt hur man anmäler sig hittar du här: http://www.starkarevasteras.se/

 
Jag kommer vara på plats & fotografera. Ska försöka hinna med på något pass också men detta är verkligen ett grymt tips; Snacka ihop dig med dina vänner och kom till World Class Västerås och träna med en utav Sveriges bästa instruktörer. Vi ses den 3:e maj!
 

Följ Starkare Västerås på sociala medier:

Facebook: https://www.facebook.com/starkarevasteras

Your worst battle is between what you know and how you feel.

♦ Foto - Natur Permalink

Fina Edsken. ♥

Jacob & Micaela 2015

♦ Foto - Bröllop Permalink

Fotograferade i slutet av februari Jacob & Micaela fina bröllop. Jag fick vara med och bevara alla vackra ögonblick på bild. Nedan finns ett litet urval som ni får ta del av från deras dag!
Fotografering för Svenska Frisörskolan i Sthlm & Västerås Slott.

♦ Foto - Porträtt Permalink

 
God morgon! Hoppas allt är bra med mina läsare. Igår var jag ute på roliga uppdrag. Fotograferat efterbilder åt eleverna på Svenska Frisörskolan i Stockholm. Vilka häftiga frisyrer jag har fått se. Bilden ovan är från igår. Hoppas ni ser fram emot att få se fler bilder för det lovar jag att det kommer. Efter en hel dag på frisörskolan så åkte jag hem till Västerås för att fotografera en fin middag på Västerås Slott. 

Idag är det redigering och möten som gäller, imorgon ska jag fotografera för Erikslund Shopping Center igen. Full fart, ha det bra!

Saturday

Notebook Permalink


Lunchat med fina Gina.
 

Följ mig på Snapchat: myvestlund ♥

Behind the scenes från när jag bygger upp en studio. Idag i köket. Jag tog företagsporträtt på Gina.

Ha en fin lördags kväll!

New makeup.

Shopping♥ Permalink

 
Jag tänkte tipsa om lite nytt jag fick testa förra veckan då jag blev sminkad på Sephora i Stockholm. Blev helt såld på en foundation från Lancome. Den är nästan som bb-cream. Man får ett väldigt naturligt restultat. Ni måste testa den! Clarins ögonbrynspenna soft blonde gillar jag också. Tips tips!

Bronzern på bilden luktar choklad. Hur mumsigt?? Den är från Too Faced. 

Catrin & Mats

♦ Foto - Bröllop Permalink

Kanske på tiden att jag visar er bilder från Catrin och Mats bröllop. Festen var i en fantastisk miljö som jag sent kommer glömma. Här kommer deras bröllopsdag i bilder...

Don't kiss me if you afraid of thunder. My life is a storm.

♦ Foto - Självporträtt Permalink
 


Michael Kors

Shopping♥ Permalink

 
I mitt egna lilla påskägg! En underbar väska från Michael Kors som jag tänkt ha som en finare kameraväska till vardags. Såklart en ny plånbok i samma märke. 

GLAD PÅSK! ♥

Pastel Pink Hair

♦ Foto - Självporträtt Permalink
 
  
Haha älskar denna gif! Som ni ser så har jag skaffat ny hårfärg, hihi. Denna gång var jag sjukt sugen på pastellrosa. Visst är det coolt?

Duktiga Therese på Svenska Frisörskolan i Sthlm har fixat håret. Förebild samt under processen finns att se HÄR för er som är nyfikna.

Äntligen redo att börja blogga igen. Lovar att uppdatera med bröllopsbilder, vardagshändelser och bilder från mina roliga fotouppdrag. xx