-

Nöjen & Resor ♥ Permalink
 


Nej, nu har det varit alldeles för tyst på denna blogg. Det har varit mycket roligt som hänt mig de senaste veckorna men sen blev jag sjuk. Jag har haft feber och hosta som inte ville försvinna men nu äntligen känner jag mig piggare. 

Videon ovan är klipp från Mexico. Jag blir SÅ glad när jag ser på den. Någonting annat som jag blir fruktansvärt glad över är att jag ska hälsa på min släkt i helgen som jag inte träffar så ofta som jag skulle vilja.

Ha det bäst!
 

LCC - Photoshoot

Notebook Permalink

En bild från gårdagens fotografering på Clarion Hotel Sign. Löwengrip Care & Color spelade in en reklamfilm och vi fotograferade. Härligt team!

Isabellas blogg kan ni hålla utkik efter fler bilder ♡

Wedding with lights

Notebook Permalink
 
 
 
Ikväll fotograferade jag ett vackert vinterbröllop! Det var så fint med allt ljus som lyste upp i vintermörkret. Ni ska få se fler bilder men nu måste jag ladda inför morgondagens spännade uppdrag...


Fina mami

Notebook Permalink

 
Min mamma heter Veronika och är inspiratör inom träning och hälsa. Hon inspirerar mig inte bara inom träning utan också hur jag ska vara den bästa möjliga jag. 
 
Eftersom min mamma driver företaget Vera Vision får jag mycket tips och råd till mitt egna företag. Det är coolt att både jag, mamma och mormor driver eget. 

Träna med henne? Nu har hon gruppträning på World Class Fitness & Spa Västerås.

Just an endless story

Mat & recept! Permalink
 
 
Hej bloggen! Titta vilken god sushi jag och O åt igår. Det var riktigt mumsigt. Jag hoppas ni har haft en lika rolig helg som jag. Kram.