Fotouppdrag i Frankrike!

Nöjen & Resor ♥ Permalink
 
 
Titta vad fina macarons jag fick när mina föräldrar kom hem från Paris i söndags! ♡
 
 
Påtal om Paris så nämnde för ett tag sedan på min FB-sida att jag ska fotografera en härlig fest i Frankrike i sommar. Roligt va? Jag ser så mycket fram emot det!

Mellan 8-14 juli kommer jag befinna mig i Nice, Sainte-Maxime & St. Tropez. Någon mer som befinner sig där då och är intresserad att ta fina porträtt i den fantastiska miljön? Vänligen kontakta mig: myfoto@live.se

Färg eller svartvitt?

♦ Foto - Porträtt Permalink

Modell: Nathalie Wallin

Jag är nyfiken på att få höra vilken av redigeringarna ni föredrar till denna bild. Färg eller svartvitt?

Ray-ban Aviator

Clothes and stuff Permalink
 
Sunglasses from LensWay
Modell: Hanna Juhlin
 
Hej bloggis!

Jag hoppas ni hinner ut i solen och njuta. Vilket väder alltså! Idag har jag varit på möte i Sthlm. Jag fick också träffa på min favorit J. Vi myste runt i Gamla Stan och tog en glass i solen. 


X

Personligt! Permalink
 


Bygg online

Blogg tips! Permalink

 
Hej bloggen! Idag tänkte jag tipsa om en sida där man kan bygga sitt drömhem, leta lediga tomter och få inredningstips. Jag fastnade när jag satt och byggde på detta hus ovan. Det var riktigt skoj!
 
Titta gärna in på movehome.se  och bygg ditt drömhus. Movehome finns också på Facebook!


Sista kvällen

Stugan Permalink
 
 
 
Glad påsk! Jag hoppas ni har en mysig ledighet. Jag tillbringar sista kvällen i stugan nu så försöker njuta lite extra. Vi har haft grymt väder så idag solade jag i bikniöverdel. SÅ UNDERBART!

Ray-Ban & DKNY

Shopping♥ PermalinkModeller: Hampus Vestlund och Hanna Juhlin
Location: Tortuna Kalkbrott
 

Solglasögon från LensWay.se - De snygga DKNY brillorna finns HÄR & Ray-Ban med guld detaljer finns HÄR!

Har ni inte hittat era perfekta solglasögon inför sommaren? Då kan jag varmt rekommedera att kika in på LensWay som har många kända varumärken samt snabb leverans.

Ecos Coconut Water

Notebook Permalink
 
Mums! Detta måste jag tipsa om. Det är kokosvatten med chokladsmak. Läs mer om Ecos kokosnötsvatten här.
 

Idag har jag haft barndans på Actic som jag brukar på söndagarna. Dock var det sista danslektionerna innan showen. Vad tiden går fort! Jag har också varit ute och sprungit med B.A.B.Y. Runners Team


.

Notebook Permalink
 
Modell: Anna Adamenko

Starkare Västerås

Blogg tips! Permalink

 
Västerås första inspirationsdag för dig som älskar träning. Låt oss skapa ett Starkare Västerås! En dag maxad med träning och härlig livsglädje! Den 4:e maj samlas vi och tränar, umgås och inspireras.
 
Anmäl dig HÄR!


Pre Shoot

Notebook Permalink

 
Hej bloggen!

Ovan är en bild från igår när jag och Anna var ute på en testfotografering inför kommande projekt. Det gick bättre än väntat och jag är så taggad att få börja arbeta med detta. Anna var så duktig framför kameran. Har ni sett bilden jag posta på min facebooksida? Åhh vill posta fler bilder men det får vänta...


Lipstick

Shopping♥ Permalink

 
Jag och läppstift...
 
Mina vänner vet att jag inta kan gå hemifrån utan ett läppstift i väskan. I det här inlägget tänkte jag tipsa om vad jag tycker om för märken och vilka som sitter längst. 
 
 
Mitt senaste köp är Chanel läppsiftet Rouge 09. Jag tycker mycket om den ljusa nr 112 men ville ha en mörkare färg. Det är riktigt snyggt! Har det på en av mina "selfies" på instagram.
 
Jag gillar Clarins & Chanels läppsift för att de sitter SÅ bra. 

Nicole

♦ Foto - Porträtt Permalink
 
Igår fotograferade jag och Nicole bilder till hennes blogg. Hon är så fin och trevlig. Kika in på hennes blogg där det finns fler outfit-bilder!
 
Ps. Glöm inte att gilla min facebooksida!