Bosse

Notebook Permalink
 
Här har vi snälla Bosse!

 
Jag åkte upp till släkten i söndags. Fotograferade några personer till min dokumentär. Sedan åkte jag hem till Västerås igen. På tisdagen åkte jag till skolan i Sthlm och visade bilder för min lärare. Igår kväll åkte jag upp igen för att fortsätta med mitt projekt.
 
Idag har jag besökt räddningstjänsten, ishallen, Torsåkers IP och såklart Nornholms blommor (mormors butik)
 
Avslutade denna kväll i en jacuzzi ute hos kusinerna. 

Bloggerfys Sponsrade inlägg

Notebook Permalink

Ibland händer det att jag får frågor som "Tjänar du pengar på bloggen? Hur hittar du alla sponsorer? Kan jag också bli sponsrad fast jag har en liten blogg?"
 
Jag är själv medlem på Bloggerfy där man kan tjäna pengar på sponsrade inlägg och länkar. Det är ett smidigt och enkelt att förstå. För att publicera sponsrade inlägg behöver du inte ha många besökare utan Bloggerfy är till för alla bloggar. Stora som små. 
 
Med Bloggerfys Sponsrade inlägg kan du tjäna 35-80 kr för ett sponsrat inlägg som är relevant för din blogg och dina läsare, Bloggerfys inlägg är enkla att skriva och man får oftast välja fritt vilka produkter och tjänster från ett specifikt företag man vill skriva om. Fri text på 150-200 ord och max en länk till annonsören, du får ofta låna bilder från annonsören och använda egna bilder vilket gör att inlägget blir personligt och inspirerande.

Just nu har Bloggerfy flera videokampanjer som är aktuella för dig som vill publicera och skriva om välkända varumärken. Bloggerfy har ett stort utbud av sponsrade inlägg så det finns alltid något som passar just din blogg att skriva om oavsett kategori vare sig du bloggar om mode, skönhet eller inredning.
 
Det är enkelt att skriva inlägg inom ditt bloggområde som du kanske ändå skulle skrivit om, enda skillnaden är att du får betalt för det! Visst låter det grymt? Vill du också registrera dig på Bloggerfy? Bli medlem här!
 
Ni som redan är medlemmar, kommentera gärna vad ni tycker och hur det fungerar för er.

Detta inlägg är sponsrat.

Fotomässa & Studiomys

Notebook Permalink
 
Jag tänkte försöka bli bättre på posta vardagsbilder så här kommer bilder från min fredag;
 
Besökte Fotomässan!
 
Tittade bland annat på bilder från Kulturamas elever. 
 
Julia fotade inspo.
 

Sa hej till Emelie Ohlsson vid hennes monter. 


Tack för en grym mässa detta år igen!

Julia och jag åkte till skolan där vi skulle ha fredagsmys i studion. Men mest arbeta med porträtt fotograferade med en analog Hasselblad. När vi gjort klart uppgiften så fotade vi på med våra digitala systemkameror. Det spårade en aning. Se bilderna nedan.
 
Haha! Avslutar detta inlägg med Julias och mina galenskaper...

.

Clothes and stuff Permalink
 
Mössan hittar ni  HÄR!
 
 
Hej vänner, idag är det äntligen fredag. Någon mer som ska på fotomässan i helgen? Jag ska vara där idag och sedan blir det fredagsmys i studion. Hehe!
 
Ni får ha en grym helg. xoxo

#schoolproject

Personligt! Permalink

Klicka på bilden för att se den större!
 
Hej bloggen! ♥

Det var denna bildserie som redovisades förra veckan. Jag har fotograferat med analog färgfilm. Ni känner säkert igen modellen eftersom jag också fotograferade digitalt. De bilderna är publicerade HÄR!
 
Nu är det dags för ett betydligt större projekt... Idag har jag ringt runt till personer som kommer vara inblandade och planerat hur nästa vecka ska gå ihop. Kan väl avslöja att jag ska fara och flänga mellan Sthlm, Västerås och Hofors...

Men vad jag ska göra tänkte jag berätta en annan dag. 

Med vidvinkel i hemmet!

♦ Foto - Hus & inredning Permalink
 
Nu när jag studerar vidare inom fotografering så får jag möjlighet att låna objektiv från skolan vilket är super bra. Jag har testat Sigma EX 20/1,8 DG för Canon AF. Bilderna nedan är fotade med det objektivet;
 
 
Jag tycker mycket om objektivet och det blir helt klart nästa inköp. ♡

Nytt till paddan!

Blogg tips! Permalink
 
Mitt ipad fodral är verkligen utslitet så skulle verkligen behöva en ny fin. På Prylgrossen hittade jag ett fodral som skulle passa min padda. 
 
Det finns inte bara ipad skal på Prylgrossen. Det är en elektronikbutik som bland annat har mobilskal och mobiltillbehör för mobiler som iPhone och samsung galaxy. Det finns även en del jul relaterade produkter så som julbelysning och en hel del andra prylar.
 
Jag tyckte om det ljusrosa fodralet som ger ett bra skydd mot damm och repor. 
På sidan står det att "iPaden fästes enkelt i fodralet "Click on platta". Fodralet har även en inbyggt ställ som är perfekt då du vill titta på film eller använda facetime."

Låter smidigt och dessutom får man ett skärmskydd och en styluspenna. Jag har idag ingen styluspenna men det vore väldigt skönt att ha. Just för att slippa smuts från skärmen. 
Underlättar en del när man ska skriva, rita eller surfa. Den ska funka utmärkt till både smartphone och surfplatta.
 
 
 
Inlägget är skrivet tillsammans med Prylgrossen !

Ladurée

♦ Foto - Övriga motiv Permalink

Mums mums!
 
 
Hej, nu är det lördag IGEN. Denna vecka går fort. Jag har haft redovisningar i två dagar nu. Är lite trött men otroligt inspirerad. Jag tycker mycket om våra redovisningar för då får man se allas bilder. Jag måste säga att jag är riktigt imponerad. Alla är så duktiga vilket gör att motiveringen är på topp!!!
 
Mina printar kommer säkert postas på min instagram idag så håll utkik...

H

♦ Foto - Porträtt Permalink
 
 
 
Han på bilderna är min bror Hampus för er som inte vet det. Jag tycker lite synd om honom som ofta blir tvungen att ställa upp som modell. Fast nu var det ett tag sedan jag fotograferade min bror så det var väl dags igen...


It's complicated. Intense. All-consuming.

♦ Foto - Övriga motiv Permalink
 


Höstmiddag!

Nöjen & Resor ♥ Permalink
 
 
Åh vad jag tycker om dessa tjejer alltså. Vi ses alldeles för sällan så jag tyckte det var på tiden att bjuda hem alla på en riktig höstmiddag.

INSTA LATELY

Notebook Permalink
 
Eftersom jag är helt förtjust i instagram så det finns mycket bilder från min vardag där. Följ mig gärna! @myfoto
 
 
1. Fotoredigering på G. //  2. Bild från Café Opera förra helgen. // 3. Klipper och fixar med kontaktkartor.
 
 
 
4. Ett varmt bad under den kalla hösten. // 5. Himlen kan vara extra fin ibland. // 6. Utgång på Solidaritet.
 
 
 
7. Hade en underbar hårdag... // 8. Röda färglinser till plåtning! // 9. Himmelriket. Vill bo därinne!
 
 
 
10. Tagit spruta inför kommande resa... // 11. Grymt qoute! // 12. Halloween med min fina vän Julia ♡
 
 
 
13. Mysiga Skeppsholmen! // 14. Visar upp mina söta kjol... //  15. Var på fotografiska och såg bland annat Paolo Roversis utställning.

Michaela Forni

Personligt! Permalink

 
Jag har läst Michaela Fornis blogg i några år och tycker verkligen om hennes texter så var bara tvungen att klicka hem boken Om att älska

Om ni också vill läsa hennes bok så finns den att köpa HÄR!