7 DAGAR KVAR!

Nöjen & Resor ♥ Permalink
 
Hej mina bloggläsare! Nu har jag varit borta lite väl länge tycker jag... Studenttiden tar en massa energi men så skoj! Njuter till fullo och tänker ge bloggen en ny design och en massa härliga sommarbilder när studenten är över. EN VECKA KVAR!!!
 
Bjuder på lite roliga gjejer som hänt medans jag har varit borta från bloggen;
 


Att driva UF-företag

Nöjen & Resor ♥ Permalink
 
Klicka på bilden ovan för att komma till min portfolio!
 
Nu när UF-året har gått mot sitt slut så har jag verkligen insett att det är det här jag vill hålla på med. Alltså fotografera och driva eget. Jag är så tacksam över alla möjligheter Ung företagsamhet har gett mig. Har ni möjlighet att driva UF och ett intresse för entreprenörskap så ta den chansen! 

Jag kommer fortsätta ta emot fotograferingar eftersom jag startat upp företaget My Vestlund Photography så är ni intresserade av att boka mig som fotograf så kontakta mig via min mail: myfoto@live.se 

Om ni gillar mina bilder här på bloggen så får ni gärna gilla & dela min facebooksida:


...

Notebook Permalink
 
 
I fredags fota jag min lillebror till ett projekt. Det har varit så fint ute nu så jag måste passa på att fotografera lite extra. Hoppas ni har haft en bra helg. Min har bestått av träning, jobb och grillkväll med klassen. 

EYE TO EYE, SO ALIVE

Notebook Permalink
Collage med insta-bilder, följ mig gärna där för fler bilder från mitt vardagliga liv! Sök efter MYFOTO så hittar ni mig 
 
 
På pluskontot: Roliga händelser hit och dit vilket jag verkligen uppskattar. Jag har en rolig tid framför mig nu inför studenten så det är bara att njuta...
 
På minuskontot: Denna dumma pollen... fy fy för allergi. Har haft svårt med andningen och nu lite halsont på det. Jag hoppas jag vaknar upp friskare imorgon.
 

PS. Tusen tack för alla fina kommentarer från balbilderna!
 
 
Follow on Bloglovin


STYLIGHT.SE

Blogg tips! Permalink

 
Jag har precis blivit medlem på STYLIGHT.SE

Där kan man lägga upp boards, "hjärta" olika varor, både bli inspirerad och inspirera andra med fina plagg och annat fint. Jag har precis uppdaterat två boards med student och bal inspo. Sidan är super smidig och jag ser fram emot att börja använda mig utav denna sida.
 
Kika gärna in och skapa dig ett konto du med! 
 #älvanstudent

Notebook Permalink
 
 
Pics från klassfesten igår med tema CRAZY. Inte långt kvar till studenten nu!!!

11,218 notes

Notebook Permalink
 
 
Fick en kommentar i det HÄR inlägget för några dagar sen. Tydligen har en av mina bilder fått över 10K notesTUMBLR. SKOJ!