Från showen igår!

Notebook Permalink

Hej sötisar!

En korg full med godsaker och pics från showen igår. Idag mår jag lite bättre och eftersom det är valborg vägrar jag ligga i sängen och bedöva min hals. Istället gick jag in till min favoritfrisör och bokade tid, lunchade med hela familjen Vestlund & fick med mig hem ett par nya sneakers. För er nyfikna, kika in på min instagram @ myfoto om ni vill se hur skorna ser ut!

Ikväll är jag bjuden hem till söta S. Så det är snart dags att börja förbereda sig och jag har ett ärende att fixa innan, måste springa! Ha en fantastisk kväll 


Golden Dress

Clothes and stuff Permalink

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen. Så fort jag får en ledig stund blir jag sjuk. Jag tror det är kroppens sätt att säga stopp, nu får det räcka My! Stanna upp och andas.

Gårdagen sov jag bort och denna söndag var det show med Funkykidz och Bliss. Dansgrupperna på Feelgood jag jobbar med. Nu är denna termin slut och jag är några erfarenheter rikare.

J och L kom förbi och kikade på showen idag så jag lämnade över kameran till L. Om jag mår bättre imorgon så ska jag posta lite bilder från idag. Men innan dess får ni nöja er med dessa två bilder på den tjusiga klänningen som jag ska dansa vilt i när sommaren är här.

xxx

Instagram @ myfoto

Blogg tips! Permalink

Hejsan hopp!

Nu har jag låst upp mitt konto på instagram så ni är välkomna att kika in där och följa mig. Jag kommer bjuda på bilder från min vardag för det mesta, helt enkelt iPhone bilder. xoxo

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

♦ Foto - Självporträtt Permalink



Mini American Pancakes!

Mat & recept! Permalink

Hej underbara ni! Jag har gjort amerikanska pannkakor. Yummy!!! Receptet hittar ni HÄR!

Dagens citat: Memories take us back, dreams take us forward.

Trevlig lördag. xoxo

KEEP CALM AND WEAR MAKEUP

Shopping♥ Permalink

Hej! Här kommer en bloggpost med sminktips!

Detta Wonder kit från Make Up Store med fyra olika mineralpuder och två olika sminkborstar. Rekommenderar!!

Första gången jag testar Maybelline New York ILLEGAL LENGTH. Mina fransar blir otroligt långa! Till höger har vi Eazy cover red från Make Up Store. Eazy Cover all Red innehåller gulgröna pigment som döljer röda partier.

Photoshop Video

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink


Ett litet klipp inspelat när jag leker och testar mig fram i photoshop!

bloglovin


Vårfint.

♦ Foto - Natur Permalink

Hejsan finisar!

Under dessa dagar utan bloggen har jag hunnit med ett mycket spännande möte, pluggvecka, jobb och cyklat 2 mil. Nu ska jag njuta av lite ledighet innan det är dags att dansa med barnen imorgon bitti - Funkykidz. xoxo

IN THE NEWSPAPER!

Nöjen & Resor ♥ Permalink

Hej och välkomna alla nya läsare som hittat hit genom dagens publicering i VLT Bostad!

Gilla gärna bloggens facebooksida för att hålla koll på när jag uppdaterar och ibland lite bakom kulisserna från plåtningar. Pusshej!


I mitt påskägg:

Shopping♥ Permalink

Lite nytt fint.

Släktmys *

Notebook Permalink

Idag har min kusin Harry varit här och lekt!

Lite påskmat bjöds det på hemma hos oss idag. Farmor och farfar kom med en god tårta. Mammas choklad tårta var också smarrig.

Minsta kusinen Matilda. Super duper söt. Till höger ser ni mitt påskgodis... hihi björnbär

Somebody that I used to know.

Stugan Permalink

Hej från stugan!
Idag blev det lite shopping i Falun.

Åt revbensspjäll till lunch.

Satt ute. Bara jag och solnedgången.

Headbands

Clothes and stuff Permalink


Tjao. Hoppas allt är fint med er! Har glömt att visa er två fina diadem och pärlörhängen som jag köpte förra veckan. Jag önskar er en strålande fredagskväll! xoxo

Glad påsk läsare!

Notebook Permalink

Fick världens vackraste påskägg av min vän Julia.

Hihi nej det var ingen kyckling i ägget utan choklad. Den här bilden är tagen från förra påsken. Klicka HÄR för att titta tillbaka!

Ha en mysig påsk alla grymma där ute som läser min blogg ♥


My i fototidning!

Nöjen & Resor ♥ Permalink

För några veckor sen så blev jag plåtad för en fin fototidning några tjejer i min klass har gjort. Den blev super tjusig och ovan får ni se lite av resultatet.

Fototidning by Isabelle, Paulina och Helene


The greatest revenge is to accomplish what others say you cannot do. So go out & do it.

♦ Foto - Självporträtt Permalink



Smoothie + Gossip Girl!

Notebook Permalink

Hej beauties! ❤

Jag älskar verkligen lovet. Njuter varje minut. Idag tittade jag på senaste avsnittet av gossip girl. Besviken. Jag vill ha tillbaka Blair & Chuck scenerna!!!

Åt världens godaste lunch. Några smårätter, mums. Jag har precis slutat skriva på ett skolarbete. Uppdaterar bloggen nu och inser att jag måste rusa iväg och möta E snart. Planerna för ikväll blir att laga middag med två finisar och kika på skräckfilmer hela kvällen lång. Tjing.

ART NEVER COMES FROM HAPPINESS

♦ Foto - Övriga motiv Permalink



Don't you worry your pretty little mind. People always throw rocks at things that shine.

Notebook Permalink

Mums mums mums. Min söta mamma kom hem med massor av macarons i fredags. Jag längtar så tills Ladurée öppnar i Stockholm.

Det var en helg med mer jobb än vanligt men jag klagar inte. Men nu ser jag fram emot lite sovmorgon. Möter upp Ida på gymmet imorgon. Sen blir det jobb mot kvällen och innan det måste jag fixa lite saker på min göra-lista. xx