He told me you hide your heart behind fences. Yes I do.

♦ Foto - Människor Permalink
 


Nya löparskor!

Notebook PermalinkHej bloggen! Jag hoppas allt är bra med er. Jag har fullt upp med redigering denna vecka men har också hunnit med en studentfotografering samt hållt i ett föredrag om mitt företag på Företagsfrukost

Idag var jag verkligen att tvungen att införskaffa mig ett par nya löparskor. Det fick bli Asics Gel-Kayano 21. Så nu ikväll var jag ute och sprang i solen. Såå skönt! Lyssnade på Summerburst på NRJ. Snart är det dags! Jag är galet taggad för tredje året i rad, Summerburst Festival!!!
 

My i sociala medier:

Instagram - myfoto
Snapchat - myvestlund
Facebook: https://www.facebook.com/MyVestlundPhotography


Family Photography

♦ Foto - Porträtt Permalink
 

Förra veckan fotograferade jag Linnéas fina familj. Söta Freja har precis fyllt 1 år så dom ville ta många härliga familjebilder. Ovan ser ni en del utav resultatet. 
 
Vill du också boka en familjefotografering? Skicka gärna iväg ett mejl till: myfoto@live.se

Allt jag ville säga

Notebook Permalink

Shoot för Svenska Frisörskolan i Sthlm. Håret gjort utav duktiga Sophie Hjälmeby.

Style by Louise

♦ Foto - Människor Permalink

 
Här kommer några bilder från en fotografering med modebloggaren Louise Lindberg. Vi hade en rolig plåtning med många olika locations så självklart kommer ni få se fler bilder med henne. Visst är hon vacker?

PT-pass på World Class Västerås!

Träning - Feelgood Permalink


Idag hade jag och min vän Emma PT-pass med bästa Max på World Class Västerås.
 

Haha bjuder på suddigaste bilden ever. Var rätt skakis hehe!
 

Tack Max för ett grymt pass. Vill du också boka ett pass med Max? Skicka iväg ett mejl till: max.nordalh@worldclass.se

På World Class finns också härliga Karna som jobbar som kiropraktor. Mer info om hennes verksamhet finns här: http://karna-kiropraktik.se/

Vill ni veta en annan rolig sak? Snart öppnas Europas första World Class Arena!!! Spännande va? Så i slutet av sommaren så öppnas portarna. Vi har just nu ett riktigt bra erbjudande för er som vill bli medlemmar. Ta del utav erbjudandet HÄR!

All about locations.

♦ Foto - Människor Permalink

Modell: Agnes Arnell

Åhh, så galet nöjd med denna plåtning med Agnes. För visst får man skriva att man är nöjd över sina egna bilder? Jag är det! Det är så underbart när allt faller på plats. Modell, location samt ljuset. Ljustet är lovely.
 
Huvudsyftet med denna plåtning var att fotografera armband åt Jess Of Sweden. Lovar att visa er bilderna med armbanden i ett senare inlägg. Dom blev också sååå bra!

Insta @myfoto

Notebook Permalink

Bild- 1. Nytt fint iPhoneskal från Malene Birger. 2. Selfie med pink hair. 3. Jobb från idag på Preemraff Göteborg. 4. Mumsigt, älskar blååååbär.


Dags för lite uppdatering. Jag sitter just nu på tåget från Göteborg efter två dagar med fotojobb. Igår fotograferade jag på Elmässan åt Midroc Electro. Idag var jag på Preemraff Göteborg. Väldigt häftigt!

Jag är faktiskt inte påväg hem än, åker till Helsingborg först. Ska hälsa på min saknade vän Anna som flyttat dit. Ska bli så roligt att få se hur hon har det i nya lägenheten.

Glöm inte att följa mig på instagram samt snapchat där jag uppdaterar dagligen om vad som händer i mitt liv. 
 
Snapchat: myvestlund
Instagram: myfoto

My ♥ Träningskläder

Shopping♥ Permalink

 
Hej bloggen!

Lite nytt. Har shoppat loss på träningskläder som tröst eftersom jag inte kan träna. Jag är inte bara pollenallergisk utan har ett virus i kroppen också. Surt. Men så fort jag är helt frisk så har jag en massa fina träningskläder att använda. Gaaaalet pepp.

Skinnpåse - HM
Jacka - MXDC Sport
Tröja - HM
3 tights - MXDC Sport
Soc tights - Stadium