what I did for love.

♦ Foto - Människor Permalink

Model: Madeleine Walther
Location: Björnön, Västerås


@MYFOTO

Notebook Permalink


Lite bilder från min instagram. 1. BTS från en fotografering på Erikslund Shopping Center. 2. Mitt nya favvo läppstift. 3. Selfie! 4. Från dagens träningspass på World Class.

Vad heter ni på insta? Kommentera gärna vad ni heter! 

Julia Outfit

♦ Foto - Människor Permalink


Fina Julia i snön! Passade på att fotografera henne igår när vi träffades på lunch efter en VD-fotografering på Anticimex

Denna vecka jobbar jag rätt mycket och far fram överallt känns det som. Men det är så roligt. Ibland måste jag nypa mig själv i armen för att intala mig själv att jag inte drömmer. Jag jobbar med det jag älskar. 

Words are so heavy.

♦ Foto - Natur PermalinkTRÄNA PÅ WORLD CLASS

Träning - Feelgood Permalink
 

Tips till er som bor i Västerås eller i närheten: Just nu har World Class Västerås ett grymt erbjudande.
SE OVAN!!! Klicka på bilden för mer info. 

Ny Look

Nöjen & Resor ♥ Permalink


I torsdags fotograferade jag Ny Look åt Erikslund Shopping Center. Jag kommer varje månad att dokumentera personer som blir omstylade och får en "ny look". Allt sker på Erikslund Shopping Center. SÅ roligt fotojobb som jag verkligen ser fram emot att jobba med detta år. Alla bilder kommer publiceras på deras FB-sida

Vill du ha en ny look? Det går att ansöka här: http://nylook.nu
 
//
 
Ha en fin lördag! Jag tänkte åka upp och överraska lite släktingar... Hoppas dom inte läser detta inlägg hihi. Sen ikväll ska jag äntligen få träffa Adam. xx

Blogg tips!

Blogg tips! Permalink

 
Jag måste tipsa om denna fina som skaffat blogg. Anna min vän har en blogg nu. Wiiihoo! 
Det är så roligt att vi lärde känna varandra när hon var en av modellerna till mitt slutprojekt som jag gjorde när jag studerade på Kulturama. Idag är hon en av mina närmaste vänner ♥♥♥

In & kika på hennes blogg: http://annaadamenko.forme.se/

Jag kommer fotografera outfits åt henne och ser verkligen fram emot våra framtida projekt tillsammans. 

My faves - Make up

Clothes and stuff Permalink

 
 
Hellu hellu, jag tänkte bara tipsa om mina två nya favoriter när det kommer till smink. Jag har precis börjat använda ett Contour Kit från Anastasia Beverly Hills. Love it!
 
Ni som känner mig vet att jag är tokig i läppstift så nu har jag börjat med en läppenna från Make Up Store. Den heter "Fairytale Dream". Jag har blivit lite beroende utav den hehe... Använder den på bland annat denna bild på insta!


Text by Moa Svensson

Personligt! Permalink

 
Vaknar upp. Ler. Pussar på min kärlek som sakta öppnar sina vackra ögon. Jag ställer mig upp, benen bär mig och jag tar en sväng och njuter av morgonskenet i vardagsrummet. Passerar spegeln och ler stort. Idag är en ny dag, en till dag som jag får njuta av, min kropp bär mig och jag är frisk. När jag inte tror jag orkar så orkar min kropp och psyke åt mig. Livet är fantastiskt och likaså våra kroppar. Uppskatta och njut. Lär av våra misstag - att aldrig vara missnöjd och att aldrig hata. För jag lovar dig, den dag du vaknar upp och dina ben inte bär dig längre kommer det att kännas totalt värdelöst att du inte la den tiden på att älska och vara tacksam.
 
Text skriven av min vackra vän Moa Svensson. 

Weddings

♦ Foto - Bröllop Permalink

 
Idag har jag varit på ett spännande möte och nästa vecka drar det roliga igång. Jag kommer avslöja mer om detta vid senare tillfälle. 
 
Känner du någon som ska gifta sig eller kanske ska du gifta dig? Mejla mig för att ta del utav min bröllopsoffert för år 2015. Det går bra att mejla till myfoto@live.se

Hoppas ni har en fin torsdagskväll. Nu ska jag iväg och köpa en massa gott inför pappas firande ikväll. 

Årets första bakning!

Blogg tips! Permalink

 
Hej bloggen! Titta vilken fin kavel jag beställde hem precis innan jul. En silikonkavel! Det har varit ett perfekt redskap inför jul och nyårsbakningen. Den rosa kaveln finns att köpa HÄR!


New Year's Eve

Nöjen & Resor ♥ Permalink

Min nyårsafton i bilder;

Klänning från Monroe World och fixade ny frisyr hos duktiga Klara Adamenko. ♡Bild lånad av Julia!

 
Ballonger och dekoration från bästa Party Land Västerås. Blommor från Nornholms blommor. Tusen tack alla fina fina vänner som kom och firade in 2015 med mig. GOTT NYTT ÅR!