Igår.

Notebook Permalink


Tog en fotorunda med min fina vän J.
 
Åt godaste hamburgaren.

 

Smile!
 
J.
 
En sån härlig dag.
 
 
Sov över hos Julia igår. Vi kollade på den läskigaste filmen. Usch. Idag åkte jag till Handen och fotograferade ett fint dop. Det var jätte vackra tårtor och bakelser som jag måste posta på bloggen.

Regret how it happened, but not that it did.

♦ Foto - Självporträtt Permalink
 


Designa ditt badkar!

Blogg tips! Permalink
 
 
Att ha ett badkar är så mysigt. Speciellt på vintern när det är så kyligt ute. Jag brukar ligga i badet, titta på mina favoritserier och äta macarons. 
 
Westerbergs.com kan man bygga sitt eget kar. Jag tyckte det runda karet ovan var coolt. Hur skulle ditt drömbadkar se ut? Gå in och skapa ditt eget badkar!

Uppdaterat hemsidan!

♦ Foto - Bröllop Permalink

 
Nu finns det massor med härliga bilder från Mikaelas & Hannes bröllop på hemsidan. In och kika!

Enjoy!

Blogg tips! Permalink
Två härliga bilder från studentbalen förra året. ♡
 
 

Hej! Först och främst måste jag bara säga att det är roligt att så många kikar in här när uppdateringen inte är så bra. Det uppskattar jag verkligen!

 

Idag har jag redigerat företagsporträtt och hört av mig till olika tryckerier för sponsring till vår slututställning i skolan.

 

 

Jag har också hunnit planera lite inför våren. Sådant roligt som man har att längta efter!

 

Då måste jag tipsa om ett företag som heter Ballbreaker. Har ni hört talas om dom? De håller till i Stockholm och har olika aktivitets erbjudanden. Det finns allt ifrån relax avdelning till aktiviter för företags events.

 

När jag tittade in på sidan så blev jag riktigt sugen på en Champagneprovning. Vinprovning är inget för mig som inte dricker så mycket vin men Champagne. Mums!

 

Sen kom jag på att det finns så mycket roligt som man vill ge bort i present. Så har ni ingen aning om vad ni ska ge er vän när hon/han fyller år? Då tycker jag verkligen ni ska kolla om någon av deras aktiviteter är intressanta. Jag har hittat många olika aktiviter som mina vänner skulle uppskatta.

 

Ha det bra nu och glöm inte bort att unna er själva något riktigt kul!



TIGER

Shopping♥ Permalink
 
Bara en liten titt på en av plaggen jag shoppade igår. Ska visa fler bilder sen!
 
 
Jag älskar kavajer och igår hittade jag den ultimata. Är svag för pastellfärger så föll pladaskt när jag såg en snygg från Tiger. 
 
Tänkte att jag ska ha den på ett bröllop jag är bjuden till. Vill ni se hela kavajen? Hehe, självklart ska jag posta bättre bilder. Detta är bara en tjuvtitt...

PROJEKT GATUFOTO

Notebook Permalink

 
Två bilder jag tog när min vän Anastasia ställde ut gatufotografin på Västerås konstmuseum. 

Bröllop » Sneak peek

♦ Foto - Bröllop Permalink
 
 
Håll utkik på min hemsida: www.myvestlund.com där det kommer dyka upp fler bilder från Mikaelas och Hannes vackra bröllop. 
 
 
Det finns fortfarande lediga datum i sommar för bröllopsfotograferingar! Mejla mig, jag vill höra allt om ert bröllop! Kontakt: [email protected]


Flowers and shoes!

Shopping♥ Permalink
 
 
Hej bloggen!

Jag hoppas ni har haft en trevlig helg. Jag har varit uppe i stugan och hälsat på min släkt. Vi firade alla som fyllt år sedan vi träffades sist. En lugn och mysig helg. Vi har haft sportlov denna vecka så jag har inte pendlat till Sthlm vilket varit lite skönt men nu längtar jag tills vi drar igång imorgon. 
 
Eftersom jag varit sjuk så har jag inte varit på gymmet på länge men imorgonbitti ska jag äntligen dit - tillsammans med O. Ska bli riktigt skönt!
 
Juste, skorna ovan hittade jag när vi var i Falun och shoppade i fredags. Skorna är från märket K.Cobler.