Two Faces

♦ Foto - Porträtt Permalink
 


Modell: Emma Swärd
Makeup: Agnes Arnell


BTS Video

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink
 
Igår var det plåtning på schemat. Det krävdes en extrem sminkning så jag är tacksam över att duktiga Agnes kunde hjälpa till. Här kommer en video med lite bts från förberedelse/plåtning. 
 

 

Makeup: Agnes Arnell
Modell: Emma SwärdLight & Shadow

♦ Foto - Porträtt Permalink
Två bilder på fina Karin Cederberg. Dessa bilder är till en skoluppgift, jag skulle hitta en ljussättning som jag ville efterlikna. Jag har hittade inspiration här! 

Kika gärna in på Karins blogg: http://kcederberg.wordpress.com
Hon går i min klass och är en fantastiskt fotograf.

♦ Foto - Natur Permalink
 
 
Hej, kul att ni kikar in!
 
Alla fina läsare som gillar min fb-sida har redan sett två utav dessa bilder. Jag kom på att det vore bra att posta några här på bloggen också. Hösten måste man ju bevara på bild!

Life's too short to wear boring clothes

Clothes and stuff Permalink
 

Det var kärlek vid första ögonkastet! Älskar dessa byxor vid namn The Disco Pant. Vill ha dom i alla möjliga färger. Så bekväma och blänker så fint. Dessa är från American Apparel. 

PS. Rubriken är ett motto jag lever efter...


Cool Story Bro.

♦ Foto - Övriga motiv Permalink

 
Det här mina vänner är en av mina favoritbilder hittills som jag tagit under min tid på Fotolinjen. Jag får ofta frågor om inställningar/ hur jag tagit bilden . Den här är fotograferad med ett 100 mm objektiv, bländare 32, slutartid 1/4 s och ISO 100. Jag panorera genom att följa motivets rörelse med kameran och ta kortet under kamerans rörelse. 

Sveriges första shoppingfestival!

Nöjen & Resor ♥ Permalink
 

Som rubriken lyder. Jag fick i uppdrag att bevara shoppingfestivalens ögonblick under lördagen och söndagen. Ni som inte var på plats missade verkligen något men som tur har jag lite bilder till er;

 
 
Mer info om festivalen: http://shoppingfestival.se 


LANCÔME

Clothes and stuff Permalink
 
 
 Mina favoriter när det gäller smink. Speciellt mascaran och parfymen. ♥