Studentens ögonblick

Nöjen & Resor ♥ Permalink
 
Nu äntligen kan jag publicera bilderna från studenten. Så här nedan kommer massor med bilder från champagnefrukosten, efter utspringet och på vårt flak. 

Med detta inlägg säger jag också hejdå för en vecka. Åker till Rhodos ikväll för en veckas semester och fotoäventyr. Vi hörs när jag kommer hem ♡

 
INSTA PICS

Notebook Permalink
 
1. Min favvobrunch med bananpannkaka. // 2. Summerburst levererade. // 3. Fotograferade Ebbas studentporträtt. 4. // Fick stipendium när jag tog studenten. Motiveringen lyder "För att du har lyckats hitta din egen stil som kommer att leda dig långt i drömyrket."TIPS - TRENDSALES

Blogg tips! Permalink

Trendsales är en online modemarknad med köp, försäljning och byte av märkeskläder och andra designvaror för dig som älskar mode och shopping.


Jag har precis blivit medlem och kommer förmodligen lägga upp några annonser. Om man har massor med kläder som bara hänger i garderoben så varför inte sälja några plagg på trendsales?


Bli medlem du också --> https://www.trendsales.se/main_menu.asp?Site=new_User_Step2STUDENTDAGEN ♡

Nöjen & Resor ♥ Permalink
 
Foton tagna av vår duktiga flakfotograf: Jennie Rosendal, fler bilder finns på hennes blogg HÄR!
 
Studenten var helt magisk. Kan fortfarande inte förstå att dessa 3 år på JB Gymnasiet är över och att jag nu ska ut på nya äventyr. 
 
Fler bilder kommer, har massor med bilder och videos från dagen men kika gärna på min instagram så länge. Där uppdaterades det flitigt den dagen...

7 juni

♥ Mina Videoklipp ♥ Permalink
 


Graduation Dress

Clothes and stuff Permalink

Jaa, då är det snart min tur då. Studenten. Galet. Kul. Hihi. Wow.

Nu är jag laddad inför fredagen med min rosa studentmössa & studentklännig. Jag beställde hem en annan klänning först men den var inte alls krämvit utan brun. Så letade vidare efter en annan (vit) och hittade denna ovan från Zalando. Ni får se fler bilder på den sen men nu får ni nöja er med lite sneak peeks. 
 
Förresten hittade jag en rabattkod på  10 % till Zalando via Cuponation. Som även har koder till bland annat Boozt, nelly och spartoo.

Don't mistake my silence for ignorance, my calmness for acceptance, or my kindness for weakness.

♦ Foto - Natur Permalink