Jenny och Thomas

♦ Foto - Bröllop Permalink
 
Den 8:e september fick jag vara med och bevara Jenny och Thomas bröllopsdag. Det var fantastiskt att få fota ett så härligt par. Mitt första septemberbröllop och sååå nöjd!

Hur du väljer ett par Ray-Ban

Notebook Permalink
 
 
Om du vet hur du på bästa sätt ska välja ett par solglasögon från Ray-Ban som passar din stil, kommer det motivera dig att bära solglasögon året runt. Många förknippar solglasögon med sommaren eller solsemestern, men reflektionerna från solljus i snö är dubbelt så skadliga som solljuset på stranden. Se till att du har ett par solglasögon som fungerar under alla årets säsonger så att du på bästa sätt skyddar dina ögon.
 
Samtidigt som du bär ett par solglasögon för att skydda din syn på bästa sätt, vill du även ha ett par som är snygga och bekväma. De trendigaste solglasögonen just nu är Ray-Ban Aviator som finns i ett stort urval av glasfärger. Om du gillar att följa trender kan du satsa på glas i färgerna blått eller gult. Bruna eller gråa glas är klassiska och kommer alltid att vara inne. Brunfärgade glas är bäst för att förstärka färger och platt ljus. Gråfärgade glas är bäst för starkt ljus och för att bäst återskapa naturliga färger. Polariserande glas filtrerar bort starka reflexer i till exempel vatten eller snö.
 
När du har bestämt vilken glasfärg du gillar bäst är det enklare att välja ut bågar. Du bör tänka på att ha flera bågar i olika stilar så att du enkelt kan välja ett par som passar din outfit den dagen eller beroende på vilken typ av aktivitet du utför. Ray-Ban solglasögon i stilen Wayfarer eller Clubmaster är ständigt populära och klassiker som aldrig blir omoderna. De passar perfekt på stranden men även till de lite mer uppklädda evenemangen.
 
Att äga ett par snygga polariserande solglasögon med bågar som är trendiga, bekväma och med en glasfärg som får dina ögon att må bra, gör att du vill använda dina solglasögon året runt. Se till att de ligger i sitt fodral när du inte använder dem samt om du lägger dem i din väska, så att du undviker repiga glas. Rengör också glasen med en rengöringsvätska för optimal sikt. Om du tar hand om dina solglasögon ordentligt kommer du kunna bära dem under många år framöver.

SHOOT MAGAZINE

Blogg tips! Permalink
 
 
Hej finisar!

Såg att de släppt ett nummer med en stor bröllopsspecial, Shoot Magazine. Jag som älskar att fota bröllop var ju bara tvungen att beställa ett nummer. Det söta halsbandet ovan är från H&M och jag tokgillar det!
 
Nu ska jag läsa fototidningen & ladda inför en ny dag. xoxo

Which of the photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow.

Personligt! Permalink

Elsa och Simon som jag fotograferade i maj. Så fina. Fler bilder från deras shoot hittar ni här: #1 & #2

Jag är så glad för allt rullar på så bra nu! Vill så gärna berätta för er men ni får vänta ett litet tag till... 
 
GILLA bloggens facebooksida för att ta del av det senaste. Alla min gillare får ta del av "tjuvtitt" på de senaste fotograferingarna innan de publiceras på bloggen... Septemberbröllopet kommer snart upp här!!
 


LowePro Pro Runner 350 AW

Shopping♥ Permalink
 
 

Det här är min nya kameraväska! En riktigt skön ryggsäck som båda kamerorna får plats i. Dessutom får min MacBook Pro också plats! Grymt va?

Min gamla väska är för liten, hade axelband och axlarna fick ta stryk om jag bar tung utrustning länge. Det är så mycket bekvämare med ryggsäck.
 
Jag beställde väskan från Cyberphoto!


Cala d'Or #2

Nöjen & Resor ♥ Permalink
 



Fler bilder från resan finns HÄR!
Jag filmade lite också, kika gärna på videon: http://myvestlund.se/2012/august/cala-dor-movie.html

♡♡♡



This blog is all about to let the pictures speak for themselves.

♦ Foto - Övriga motiv Permalink
 


Bröllop & Kick Off

♦ Foto - Bröllop Permalink
 
Follow on Bloglovin
 
Igår fotograferade jag ett tjusigt septemberbröllop. Det var verkligen super fint och jag är så tacksam att jag fick vara deras bröllopsfotograf dagen till ära. 
 
På vägen hem åkte jag förbi Vasaparken där mina Actic Västerås City-kollegor hade Kick Off. Passade på att fotografera/filma lite när de körde hårda träningspass ute i parken!
 
Nu har jag massor av bilder som väntar på att få öppnas i photoshop så dags att börja. Ha en härlig söndag. Kram

AGNES RELEASE PARTY

Nöjen & Resor ♥ Permalink

 
Instagram @ myfoto
 
Hej hej mina fina! Jag hoppas allt är bra med er. I onsdags kväll var jag & E på Fotografiska för ett event. Det var riktigt lyckat! Agnes Carlsson bjöd på en grym live spelning med låtar från nya albumet.

Read this month's blog ❤

Tävlingar Permalink


Denna månad kommer Naemis härliga blogg länkas i menyn. Klicka på bilden ovan för att se hennes bilder på sin blogg. 

Har du en blogg som du vill ska synas i min meny?
Varje månad har du chansen så håll utkik på bloggens facebooksida när dessa möjligheter inträffar.
 
xoxo

Anmäl dig till månadens blogg!

Tävlingar Permalink


Jag lottar ut vinnaren men för att ha god chans att vinna kan man göra saker för att få fler lotter. Ju fler lotter, desto större chans har du att vinna. Månadens inspirations blogg hamnar både i menyn här på bloggen & i ett inlägg. 
 

♡ 1 lott - Gilla bloggens facebooksida! (Om du redan gillar sidan på facebook så har du redan 1 lott)


♡ 1 lott - Gilla detta inlägg på bloglovin


♡ 1 lott - Följ bloggen via bloglovin. (samma sak här, om du redan följer den så har du automatisk 1 lott)


♡ 1 lott - Länka detta inlägg på din blogg. Du kan nämna att du är med och tävlar om att bli "This month's inspiration"

 

Skriv/länka i en kommentar till det här inlägget hur många lotter du har. 

LYCKA TILL ♥ 

 




Mexikansk afton

Nöjen & Resor ♥ Permalink
 
 
Igår efter fototräffen var det hem och ladda om inför Mexikansk middag hemma hos Erika där det bjöds på både god mat och efterrätt. Jag tycker gif-bilden ovan beskriver vår kväll ganska bra!

FOTOTRÄFF I STHLM

Notebook Permalink
 
Hejsan! Den här veckan har varit kaos men rolig. Dragit igång ordentligt med träningen igen (varit sjuk) och jobbat + skolan. Så det har varit en vecka med mycket att göra så då förstår ni varför bloggen har varit lite tom. Min lillebror har fyllt 15 år (tiden går för fort....) & jag har drivit denna blogg över 3 år nu. Jag är så imponerad över att jag inte tröttnat... hehe. Blogga ♥♥♥
 
Idag var jag på fototräffen som DESSA TJEJER anordnat. Vi höll till i Hagaparken, vädret var inte på topp hehe så jaaaa... bilderna på oss är otroligt tjusiga!  
 
Bjuder på denna bild! Jag super glad för att få träffa Lina Flodins som är en av mina stora inspiratörer.

Drog till sthlm med fina Emma & Isabelle.